Libnet.ro
UNICEF

23:01

Presedintele Iohannis, dupa prestatia Romaniei U21 la Campionatul European: Tricolori, ati facut o tara intreaga mandra de voi! Va asteptam acasa!

B1 B1,
Presedintele Iohannis, dupa prestatia Romaniei U21 la Campionatul European: Tricolori, ati facut o tara intreaga mandra de voi! Va asteptam acasa!

Presedintele Klaus Iohannis a laudat parcursul nationalei de tineret a Romaniei de la Campionatul European U21, in conditiile in care tara noastra a fost la un singur pas de marea finala. continuă pe B1

Iohannis, dupa semifinala CE Under U21: Ati facut o tara intreaga mandra de voi! Va asteptam acasa!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi seara, un mesaj de felicitare nationalei de tineret dupa semifinala cu Germania in cadrul Campionatului European U21, pierduta de Romania.

Reactia lui Klaus Iohannis dupa raportul DUR al Comisiei de la Venetia: Guvernantii trebuie sa repare PREJUDICIUL. Pastrarea Sectiei Speciale ca instrument de intimidare a magistratilor necesita remediere urgenta

Presedintele Klaus Iohannisatrage atentia Guvernului asupra noului semnal de alarma transmis de catre Comisia Europeana pentru Democratie prin Drept a Consiliului Europei Comisia de la Venetia) in Opinia.

ROMANIA U21-FRANTA U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Campionatul European de Tineret. Ne calificam si daca pierdem. Cu o conditie

ROMANIA U21-FRANTA U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Campionatul European de Tineret Nationala de tineret a Romaniei U21 are o sansa istorica luni seara, de a se calfiica in semifinalele competitiei din.

Cine transmite la TV meciul Romania Franta de la Campionatul European U21

Reprezentativa nationala U21 a Romaniei joaca luni, 24 iunie 2019, impotriva echipei similare a Frantei, in ultimul meci din grupa C la Campionatul European U21. Meciul Romania Franta, care va fi televizat in direct de la ora 22:00, va decide echipa care va fi liderul grupei si in acelasi timp cine va fi adversarul .

ROMANIA-FRANTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Campionatul European de Tineret U21. Mesajul lui Gheorghe Hagi inainte de meci VIDEO

ROMANIA-FRANTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Campionatul European de Tineret U21. Cu cateva ore inainte de meciul Romania-Franta de la Campionatul European de Tineret U21 din Italia, Gheorghe Hagi le-a adresat u.

Klaus Iohannis, dupa meciul Romania-Germania: Tricolori, ati facut o tara intreaga mandra de voi!

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca membrii Nationalei de fotbal Under-21 au facut o tara intreaga mandra de ei, avand un parcurs exceptional la Campionatul European. Un parcurs exceptional.

Reactia lui Dacian Ciolos, dupa calificarea Romaniei in semifinalele U21. Ce spune despre Franta, de care este foarte legat

Dacian Ciolos si-a exprimat opinia pe pagina sa de Facebook dupa ce nationala de tineret a Romaniei la Euro U21 a facut scor egal cu Franta. Este o performanta pe care fotbalul romanesc n-a mai avut-o dinainte de Revolutie si nu a scapat neobservata nici de catre politicieni. Cum a reactionat Dacian Ciolos dupa calificarea .

Cine este George Puscas. Atacantul nationalei Romaniei U21 are o poveste impresionanta

George Puscas, 23 de ani, nascut in Marghita, Bihor, inceput bulversant, pasiune pentru fotbal aprinsa, legenda a tricolorilor. Batea mingea peste tot, pe unde apuca, iar de la stresat vecinii de la blocuri a ajuns atacant la U. S Citta di Palermo. Cine este George Puscas, atacantul nationalei Romaniei U21, si ce poveste are George Puscas .

Drama lui Ionut Radu, capitanul de la Nationala Romaniei U21. Ce are cu el de fiecare data cand intra pe stadion

Capitanul de la Nationala Romaniei U21 poarta cu el un tricou cu un mesaj extrem de emotionant. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca tanarul sa aiba parte de o asemenea amintire neagra. Ionut Radu, drama nestiuta. Sora il vegheaza la fiecare meci Ionut Radu este unul dintre liderii generatiei care ne-a adus la EURO 2019.

Germania, a doua semifinalista la Campionatul European

Dupa Spania, calificata sambata, detinatoarea trofeului Germania a devenit a doua semifinalista la Campionatul European de tineret.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )