Libnet.ro
UNICEF

14:45

Klaus Iohannis, dupa meciul Romania-Germania: Tricolori, ati facut o tara intreaga mandra de voi!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, dupa meciul Romania-Germania: Tricolori, ati facut o tara intreaga mandra de voi!

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca membrii Nationalei de fotbal Under-21 au facut o tara intreaga mandra de ei, avand un parcurs exceptional la Campionatul European. Un parcurs exceptional. continuă pe Antena3

Iohannis, dupa semifinala CE Under U21: Ati facut o tara intreaga mandra de voi! Va asteptam acasa!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi seara, un mesaj de felicitare nationalei de tineret dupa semifinala cu Germania in cadrul Campionatului European U21, pierduta de Romania.

Klaus Iohannis, dupa ce Guvernul a adoptat prin OUG Codul Administrativ: Un plan mult mai amplu al PSD de a conserva puterea si de a-si servi baronii

Presedintele Klaus Iohannis califica adoptarea de catre Guvern, prin Ordonanta de Urgenta, a Codului Administrativ drept un grav atentat la adresa intregului sistem administrativ din Romania. PSD vrea sa demonstreze cu toata taria ca sfidarea romanilor este prioritatea zero a acestei guvernari, afirma seful statului, la putin timp dupa ce executivul a adoptat controversata ordonanta.

Presedintele Iohannis, dupa prestatia Romaniei U21 la Campionatul European: Tricolori, ati facut o tara intreaga mandra de voi! Va asteptam acasa!

Presedintele Klaus Iohannis a laudat parcursul nationalei de tineret a Romaniei de la Campionatul European U21, in conditiile in care tara noastra a fost la un singur pas de marea finala.

Reactia lui Klaus Iohannis dupa raportul DUR al Comisiei de la Venetia: Guvernantii trebuie sa repare PREJUDICIUL. Pastrarea Sectiei Speciale ca instrument de intimidare a magistratilor necesita remediere urgenta

Presedintele Klaus Iohannisatrage atentia Guvernului asupra noului semnal de alarma transmis de catre Comisia Europeana pentru Democratie prin Drept a Consiliului Europei Comisia de la Venetia) in Opinia.

Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau: Am avut o convorbire telefonica in care am trecut in revista relatiile nostre bilaterale

Presedintele moldovean Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau, pentru prima data dupa instalarea Guvernului Maia Sandu. Dodon si Iohannis au avut o convorbire telefonica despre relatiile.

Vicepremierul Suciu, dupa criticile aduse de Klaus Iohannis: Domnul presedinte este in continuare in campanie electorala

Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltarii Regionale, a declarat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis este in continuare in campanie electorala, iar Codul administrativ adoptat de Guvern a fost sustinut.

Klaus Iohannis, un nou atac la Guvernul PSD-ALDE, dupa Raportul Comisiei de la Venetia: Toate acestea au condus la vulnerabilizarea si reducerea democratiei

Presedintele Klaus Iohannis face noi precizari dupa publicarea raportului Comisiei de la Venetia. Seful statuluisaluta adoptarea, la data de 21 iunie, de catre Comisia Europeana pentru Democratie prin.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

Reactia lui Iohannis dupa validarea referendumului: ,,Justitia trebuie sa ramana independenta

Presedintele Klaus Iohannis saluta hotararea adoptata de Curtea Constitutionala si apreciaza ca vali.

Reactia presedintelui Iohannis, dupa validarea referendumului din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis saluta hotararea adoptata de Curtea Constitutionala si apreciaza ca validarea referendumului din 26 mai obliga toate fortele politice parlamentare sa puna de urgenta in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )