Libnet.ro
UNICEF

11:00

Presedintele Iohannis face astazi o vizita oficiala in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Presedintele Iohannis face astazi o vizita oficiala in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis face miercuri o vizita oficiala in Marea Britanie, a carei agenda include o intalnire cu premierul Theresa May si participarea la dineul organizat cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani de catre Printul Charles. continuă pe Adevărul

Iohannis, vizita diplomatica in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis face astazi o vizita oficiala in Marea Britanie, a carei agenda include o intalnire cu premierul Theresa May si participarea la dineul organizat cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani de catre Printul Charles.

Numarul europenilor care lucreaza in Marea Britanie, in scadere record

Numarul cetatenilor din Uniunea Europeana care lucreaza in Marea Britanie a scazut cu 132. 000 in perioada iulie - septembrie 2018, comparativ cu anul trecut, cel mai semnificativ declin anual de cand au inceput sa fie publicate aceste date, in 1997, a anuntat ieri Oficiul National de Statistica ONS), transmite BBC.

Caz socant: Un barbat din Marea Britanie a murit dupa ce a fost muscat de o pisica

Un barbat a murit dupa ce a fost muscat de o pisica, in timp ce se afla in vacanta in Maroc. Dupa muscatura animalului, barbatul originar din Marea Britanie a facut rabie si a murit, informeaza.

Asia Bibi: Marea Britanie refuza sa acorde azil femeii crestine, pe fondul unor ingrijorari cu privire la tulburari si atacuri

Asia Bibi, femeia crestina din Pakistan pe care 10 milioane de musulmani pakistanezi au declarat ca ar fi dispusi oricand sa o asasineze, a cerut azil politic in Marea Britanie.

Theresa May: Marea Britanie deschisa catre o relatie diferita cu Rusia

Premierul Theresa May va anunta luni ca Marea Britanie este deschisa catre o relatie diferita cu Rusia, daca Moscova va lua o noua cale si va opri atacurile care submineaza tratatele internationale si securitatea, anunta Reuters.

Marea Britanie finanteaza cercetari pentru drone care decid pe cine ucid (presa)

Tehnologii utilizate pentru arme letale cu inteligenta artificiala sunt finantate de ministerul apararii din Marea Britanie, arata investigatiile realizate de o organizatie neguvernamentala, scrie The Guardian.

Klaus Iohannis face APEL la PRIMARI:Nu se mai poate continua asa. Aceasta TOPAIALA e de rau augur! (VIDEO)

Klaus Iohannis a cerut, luni, inlocuirea Guvernului Dragnea-Dancila. Presedintele a declarat ca Executivul PSd nu si-a tinut promisiunile, printre care descentralizarea si un buget suficient pentru.

VIDEO Printul Charles da petrecere la aniversarea de 70 de ani. Presedintele Iohannis, printre invitati

Presedintele Klaus Iohannis s-a numarat printre invitatii ce participa la receptia si dineul organizate la Palatul Buckingham cu ocazia aniversarii mostenitorului coronei Britanice.

Presedintele Iohannis, mesaj catre Viorica Dancila: inca se mai poate

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis premierului Dancila si membrilor Guvernului, aflati la ceremonia de investire a ministrului delegat George Ciamba, ca inca se poate o pregatire rezonabila.

George Ciamba a fost numit n functie de presedintele Iohannis. Cine este noul ministru delegat pentru Afaceri Europene

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui George Ciamba in functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene. De altfel, seful statului spunea ca va lua o decizie rapida in cazul lui Ciamba, in conditiile in care Romania se pregateste sa preia presedintia Consiliului UE si nu exista un ministru care sa gestioneze acest capitol.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )