Libnet.ro
UNICEF

19:15

Presedintele Iohannis se ntlneste astazi cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis se ntlneste astazi cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la Palatul Cotroceni, cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti. intalnirea anuala cu sefii misiunilor diplomatice din Romania va avea loc la ora 12,00, potrivit agendei sefului statului, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Iohannis se intalneste cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, astazi, la Palatul Cotroceni, cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti.

Klaus Iohannis: Voi face tot ce tine de mine pentru ca valorile statului de drept si ale justitiei independente sa nu fie afectate

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, la Palatul Cotroceni, cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti. O buna parte a eforturilor noastre este in acest moment indreptata catre.

PSD: Presedintele Iohannis nu intelege nimic din economie

PSD considera ca presedintele Klaus Iohannis nu intelege nimic din economie si ca, de cate ori seful statului spune ca economia va merge rau, trebuie sa ne asteptam ca va merge bine.

PSD, pe Facebook: Presedintele Iohannis nu ntelege nimic din economie

PSD a reactionat, marti seara, la declaratiile lui Klaus Iohannis, afirmand ca seful statului nu intelege nimic din economie. Social-democratii ii sugereaza presedintelui sa trateze mai in serios lucrurile, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )