Libnet.ro
UNICEF

09:30

PSD, pe Facebook: Presedintele Iohannis nu ntelege nimic din economie

Hotnews Hotnews,
 PSD, pe Facebook: Presedintele Iohannis nu ntelege nimic din economie

PSD a reactionat, marti seara, la declaratiile lui Klaus Iohannis, afirmand ca seful statului nu intelege nimic din economie. Social-democratii ii sugereaza presedintelui sa trateze mai in serios lucrurile, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

PSD, atac la Iohannis: Presedintele nu intelege nimic din economie

PSD considera ca presedintele Klaus Iohannis nu intelege nimic din economie si ca, de cate ori seful statului spune ca economia va merge rau, trebuie sa ne asteptam ca va merge bine. Presedintele.

PSD: Presedintele Iohannis nu intelege nimic din economie

PSD considera ca presedintele Klaus Iohannis nu intelege nimic din economie si ca, de cate ori seful statului spune ca economia va merge rau, trebuie sa ne asteptam ca va merge bine.

CLAUDIA TAPARDEL (PSD): Afirmatiile presedintelui Iohannis - fara precedent in politica romaneasca

Eurodeputatul Claudia Tapardel considera grave si fara precedent in politica romaneasca afirmatiile presedintelui Klaus Iohannis prin care a comparat PSD, un partid politic parlamentar, ales in mod legitim si democratic de milioane de romani, cu fenomenul ingrozitor reprezentat de nazism.

Presedintele Iohannis se ntlneste astazi cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la Palatul Cotroceni, cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti. intalnirea anuala cu sefii misiunilor diplomatice din Romania va avea loc la ora 12,00, potrivit agendei sefului statului, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )