Libnet.ro
UNICEF

14:45

Presedintele Iohannis participa, joi, la Varsovia, la Summitul Initiativei celor Trei Mari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis participa, joi, la Varsovia, la Summitul Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi la Summitul Initiativei celor Trei Mari Baltica - Adriatica - Neagra), care va avea loc la Varsovia, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis participa la Summitul Initiativei celor Trei Mari, unde este invitat special presedintele SUA, Donald Trump

Klaus Iohannis va participa joi la Summitul Initiativei celor Trei Mari Baltica - Adriatica - Neagra), care va avea loc la Varsovia, in Polonia, si unde invitat special este presedintele american, Donald Trump.

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, printre sefii de stat care vor participa la Summitul Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, alaturi de presedintele american Donald Trump, la Summitul Initiativei celor Trei Mari, care va avea loc la Varsovia.

Klaus Iohannis va avea o noua intalnire cu Donald Trump. Presedintele SUA vine la summitul statelor din Europa Centrala si de Est

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi la Summitul Initiativei celor Trei Mari Baltica Adriatica Neagra), care va avea loc la Varsovia. in Polonia va fi prezent si presedintele SUA Donald Trump.

O noua intalnire va avea loc intre Klaus Iohannis si Donald Trump

La aproximativ o luna de la vizita in Statele Unite, presedintele Klaus Iohannis va fi din nou fata in fata cu Donald Trump. Klaus Iohannis va participa joi la Summitul Initiativei celor Trei.

Ce n-a spus presedintele Iohannis despre noul guvern

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, joi seara, coalitia PSD-ALDE pe motiv ca si-a schimbat propriul guvern dupa sase luni, a acuzat-o frontal ca nu stie sa conduca tara si i-a reprosat ca a modificat programul de guvernare introducand noi taxe. In mod neuzual, presedintele a folosit expresii mai dure si a stabilit noului guvern sarcini: i-a somat sa termine cu topaiala fiscal-bugetara, sa se incadreze in marja de deficit de 3% din PIB, sa respecte angajamentul de 2% pentru cheltuieli de aparare si sa garanteze respectarea statului de drept.

Sfaturi de la presedintele Iohannis pentru noul guvern. Tutuianu:Ne-a rugat sa guvernam bine

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Klaus Iohannis i-a rugat pe membrii noului Guvern, la discutia pe care au avut-o dupa depunerea juramantului la Palatul Cotroceni, sa guverneze bine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )