Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis: Resping remanierea propusa de Viorica Dancila. PSD si ALDE sunt vinovate pentru esecul acestei guvernari

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis: Resping remanierea propusa de Viorica Dancila. PSD si ALDE sunt vinovate pentru esecul acestei guvernari

Klaus Iohannis a sustinuto declaratie de presa, la Palatul Cotroceni cu privire la criza politica din Romania. Presedintele sustine ca PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret si respinge remanierea. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: PSD va merge inainte cu guvernarea; fuga de responsabilitate si lasitatea nu vor duce Romania mai departe

Premierul Viorica Dancila afirma ca PSD va merge inainte cu guvernarea tarii, precizand ca ii va avea alaturi pe toti cei din ALDE si Pro Romania care inteleg ca fuga de responsabilitate si lasitatea nu vor duce niciodata Romania mai.

Viorica Dancila: PSD va merge inainte cu guvernarea si alaturi de noi vor veni toti cei din ALDE si Pro Romania care au curaj Social-democratii se reunesc in CEx la ora 17.00

Premierul Dancila a anuntat, luni, ca PSD va merge inainte cu guvernare, precizand ca ii asteapta alaturi pe toti cei din ALDE si Pro Romania, care au curajul de a-si asuma acest proces.

Viorica Dancila, dupa ce ALDE a anuntat retragerea de la guvernare: PSD merge inainte

Viorica Dancila a oferit prima reactie dupa ce ALDE a anuntat ca se retrage de la guvernare. Premierul Romaniei a anuntat ca PSD va ramane la guvernare si ca nu intelege decizia membrilor ALDE. Viorica Dancila: PSD ramane la guvernare Calin Popescu Tariceanu a anuntat, luni, ca ALDE se retrage de la guvernare. Sefii filialelor .

Presedintele Iohannis i-a transmis premierului Dancila ca propunerile de comisar european NU sunt potrivite Rovana Plumb si Dan Nica, numele inaintate de Guvern la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a explicat miercuri, intr-o discutie informala cu presa, ca Rovana Plumb si Dan Nica sunt doua propuneri nepotrivite pentru portofoliul de comisar european, potrivit.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Premierul Viorica Dancila reactioneaza la atacul lui Iohannis LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Viorica Dancila va sustine astazi, ora 20. 30, declaratii de presa la Palatul Victoria. Anuntul vine la putin timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va respinge remanierea propusa de.

Premierul Viorica Dancila: Vom merge in Parlament pentru a ne duce mandatul pana la capat

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, declaratii de presa la Palatul Victoria, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va respinge remanierea propusa de premier.

Cine a insotit-o pe Viorica Dancila, miercuri seara, la Palatul Victoria. Fotografie extrem de rara, cu unul dintre oamenii din umbra ai premierului (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, o declaratie de presa la Palatul Victoria, ca reactie la refuzul presedintelui Iohannis de a incuviinta remanierea guvernamentala. intr-o seara.

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

Viorica Dancila, asteptata sa trimita astazi propunerile de remaniere presedintelui Iohannis

Premierul Viorica Dancila este asteptata sa trimita, astazi, propunerile de remaniere presedintelui Klaus Iohannis. Ea a anuntat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, nominalizarile de ministri si a spus ca luni ii va trimite presedintelui solicitarile in acest sens.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )