Libnet.ro
UNICEF

14:15

Presedintele Iohannis i-a transmis premierului Dancila ca propunerile de comisar european NU sunt potrivite Rovana Plumb si Dan Nica, numele inaintate de Guvern la Bruxelles

B1 B1,
Presedintele Iohannis i-a transmis premierului Dancila ca propunerile de comisar european NU sunt potrivite Rovana Plumb si Dan Nica, numele inaintate de Guvern la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a explicat miercuri, intr-o discutie informala cu presa, ca Rovana Plumb si Dan Nica sunt doua propuneri nepotrivite pentru portofoliul de comisar european, potrivit. continuă pe B1

Dan Barna (USR-PLUS): Presedintele Iohannis sa-i ceara astazi demisia premierului Dancila. Sa-si ia un angajament public ca nu mai da nicio sansa PSD

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, ii solicita presedintelui Iohannis sa-i ceara astazi demisia premierului Dancila si sa isi ia un angajament public ca nu.

Surse: Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila un nou guvern

Surse politice au declarat pentru Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis va respinge propunerile de ministri facute de Viorica Dancila si ii va cere acesteia sa mearga in Parlament pentru o restructurare a.

Alexandru Coita i-a transmis premierului demisia sa din functia de consilier onorofic in Guvern

Alexandru Coita a anuntat, luni seara pe Facebook, ca i-a transmis premierului Viorica Dancila demisia din functia de consilier onorific. El a explicat ca a luat decizie fiindca vrea sa evite angajarea Guvernului in anumite opinii si puncte de vedere pe care le-ar putea exprima in spatiul public, scrie Mediafax.

Surse: Tariceanu i-a transmis Vioricai Dancila ca ALDE va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, i-a transmis Vioricai Dancila ca va vota motiunea de cenzura a Opozitiei impotriva Guvernului sau, sustin surse politice pentru Adevarul. Practic, Tariceanu va pune umarul la daramarea Guvernului din care a facut parte timp de aproape trei ani. Premierul i-a cerut sa nu rupa coalitia, insa liderul ALDE s-a opus. PSD nu mai are majoritate in Parlament.

Dan Barna ii solicita lui Klaus Iohannis sa-i ceara demisia premierului Dancila

Presedintele USR, Dan Barna, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis sa-i solicite premierului Viorica Dancila demisia si sa declare public si explicit ca nu va mai acorda inca o sansa.

Barna cere demisia premierului Dancila, pentru ca a pierdut majoritatea parlamentara Partidele, sa accepte un acord politic pentru organizarea de alegeri anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, ii cere premierului Viorica Dancila sa demisioneze, deoarece PSD a pierdut majoritatea parlamentara in urma deciziei ALDE de a iesi de la guvernare. Acesta propune, totodata, tuturor partidelor parlamentare sa accepte un acord politic care sa permita organizarea de alegeri anticipate cat mai repede. in ceea ce-l priveste pe liderul ALDE, Barna spune ca acesta trebuie sa plateasca pentru aceasta guvernare.

Ludovic Orban, dupa discursul premierului Dancila: E rupta complet de realitatea societatii romanesti

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat ca Viorica Dancila ar fi rupta de realitatea societatii romanesti si incearca sa isi inventeze adversari, dupa ce prim-ministrul a .

Presedintele Iohannis: Resping remanierea propusa de Viorica Dancila. PSD si ALDE sunt vinovate pentru esecul acestei guvernari

Klaus Iohannis a sustinuto declaratie de presa, la Palatul Cotroceni cu privire la criza politica din Romania. Presedintele sustine ca PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret si respinge remanierea.

Raluca Turcan ii cere premierului Dancila sa-si inainteze demisia sau sa vina de urgenta in Parlament

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca premierul Viorica Dancila trebuie sa-si inainteze demisia sau sa vina cu Guvernul pentru vot in Parlament. Demisia Vioricai Dancila,.

Robert Negoita ii cere premierului Dancila sa demisioneze: Viorica Vasilica, acasa! Ma bucura decizia celor de la ALDE

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, ii cere premierului Viorica Dancila sa demisioneze si saluta decizia ALDE de a iesi de la guvernare. Oare cati oameni trebuie sa iti spuna ca sunt probleme in felul in care guvernezi? Oare cati parteneri trebuie sa te paraseasca? Oare cati romani trebuie sa isi exprime nemultumirea si neincrederea in modul in care se conduce Guvernul, pentru ca actualul Executiv, in frunte cu sefa sa, Viorica Vasilica Dancila, si tot corul Bisericii sustinatorii dansei), sa plece acasa?, a postat Robert Negoita pe pagina de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )