Libnet.ro
UNICEF

22:31

Presedintele Iohannis retrage decoratia oferita Spitalului de Urgenta din Suceava

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis retrage decoratia oferita Spitalului de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind retragerea decoratiei conferite Spita. continuă pe România Liberă

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis retrage decoratia Ordinul Meritul Sanitar acordata Spitalului Judetean din Suceava

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decis sa retraga decoratia acordata Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler, acordata pe 5 aprilie 2019, pe fondul.

Klaus Iohannis retrage decoratia acordata Spitalului de la Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis retrage decoratia Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 1 aprilie, decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava.

Iohannis retrage decoratia Meritul Sanitar in grad de Cavaler Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri un decret pentru retragerea decoratiei Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler conferit spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava ca urmare a modului in care a fost gestionata criza de COVID-10.

Klaus Iohannis a retras decoratia conferita Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava, unde s-au infectat cu coronavirus sute de cadre medicale si pacienti, iar cel putin 30 de persoane internate acolo si confirmate cu coronavirus au murit.

Judecatorii si personalul auxiliar de specialitate de la Braila doneaza bani pentru achizitia de materiale sanitare necesare Spitalului de Urgenta

Pana acum, s-au strans aproximativ 10. 000 de lei, bani cu care au fost comandate deja materiale sanitare care vor fi donate Spitalului de Urgenta din Braila.

Doi medici de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta din Braila si-au dat demisia

Si un cadru medical de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Urgenta din Braila si-a inaintat demisia. Ministerul Sanatatii nu a dat raspuns pana acum nenumaratelor solicitari ale unitatii medicale pentru incadrarea de medici rezidenti.

CORONAVIRUS |Medici ai Spitalului Universitar din Capitala, infectati cu COVID-19. 1000 de teste vor fi efectuate

Potrivit raportarii managerului Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti au fost confirmate pozitiv la testul pentru noul coronavirus 27 de persoane, din care 17 cadre medicale majoritatea de pe sectiile de.

Coronavirus. Presedintele Iohannis are sedinta cu premierul Orban

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban se vor intalni astazi pentru o noua sedinta de evaluare si prezentare in contextul epidemiei deCOVID-19.

Presedintele Iohannis a discutat cu omologul sau israelian despre modalitatile de cooperare pentru contracararea raspandirii coronavirusului

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, marti, cu omologul israelian, Reuven Rivlin despre pandemia de coronavirus. Potrivit Administratiei Prezidentiale, cei doi oficiali si-au prezentat masurile luate in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )