Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis retrage decoratia Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis retrage decoratia Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 1 aprilie, decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis retrage decoratia acordata Spitalului de la Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava, anunta Administratia Prezidentiala.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis retrage decoratia Ordinul Meritul Sanitar acordata Spitalului Judetean din Suceava

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decis sa retraga decoratia acordata Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler, acordata pe 5 aprilie 2019, pe fondul.

Klaus Iohannis a retras decoratia conferita Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava, unde s-au infectat cu coronavirus sute de cadre medicale si pacienti, iar cel putin 30 de persoane internate acolo si confirmate cu coronavirus au murit.

Iohannis retrage decoratia Meritul Sanitar in grad de Cavaler Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri un decret pentru retragerea decoratiei Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler conferit spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava ca urmare a modului in care a fost gestionata criza de COVID-10.

Presedintele Iohannis retrage decoratia oferita Spitalului de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind retragerea decoratiei conferite Spita.

O sectie a Spitalului Judetean de Urgenta din Galati, inchisa dupa ce un pacient a fost gasit cu COVID-19

Internarile la Sectia Medicala 1 au fost sistate, iar pacientii existenti vor fi externati in vederea efectuarii dezinfectiei spatiului si aparaturii. 29 de cadre medicale din diverse sectii pe unde a trecut pacienta pentru investigatii) au fost trimise in izolare la domiciliu.

Victor Ponta, dupa ce Iohannis a retras decoratia Spitalului Suceava: A fost gasit vinovatul la Suceava, este chiar spitalul

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Iohannis a semnat decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Suceava. Liderul Pro Romania arata ca existau alti vinovati pentru situatia din Suceava, nu spitalul ca persoana juridica.

Scandal in jurul demiterii sefei Spitalului Judetean Deva. Prefectul: Totul s-a facut la voia intamplarii

A iesit scandal intre sefii Consiliului Judetean Hunedoara si prefectul Vasilica Poteca, in urma suspendarii managerului Spitalului Judetean de Urgenta din Deva.

Rezultate negative pentru 120 de cadre medicale ale Spitalului Judetean Alba testate pentru coronavirus

Niciunul dintre cele 120 de cadre medicale ale Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia testate nu este infectat cu coronavirus.

Klaus Iohannis, mesaj pentru populatie in plina stare de urgenta: Cine nu respecta legea va fi amendat. Legea se aplica, nu se discuta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, miercuri, romanilor ca toate masurile impuse de autoritati in cadrul starii de urgenta au fost luate pentru protejarea sanatatii populatiei. in acest context, s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )