Libnet.ro
UNICEF

14:00

Marcel Ciolacu: Presedintele Iohannis este cel mai slab premier din istoria Romaniei!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Presedintele Iohannis este cel mai slab premier din istoria Romaniei!

Presedintele Iohannis se afla in spatele tuturor deciziilor anuntate de premierul Orban, sustine Marcel Ciolacu, seful Camerei Deputatilor. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, despre premierul Orban: Niciodata n-am vazut un politician mai slab ca dumneavoastra

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica in termeni duri planul de relansare al ecomoniei prezentat astazi de premierul Ludovic Orban, in Parlament si sustine ca Orban ar trebui sa-si dea demisia daca ar avea demnitatea. Ciolacu a mai sustinut ca intentioneaza propunerea unei motiuni de cenzura pentru demiterea premierului, despre care spune ca este cel mai slab politician pe care l-a vazut.

Marcel Ciolacu (PSD), la Ora Guvernului: Ludovic Orban, vestitorul austeritatii. Romanii stiu cum sta treaba cu greaua mostenire (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, a criticat cabinetul condus de Ludovic Orban si l-a acuzat pe premier ca este vestitorul austeritatii, invocand o eventuala.

MARCEL CIOLACU: Nu e oportun un demers de suspendare a presedintelui

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca nu este oportun pentru PSD, in acest moment, un demers de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, Romania nefiind pregatita pentru o astfel de actiune intr-un asemenea haos.

Marcel Ciolacu spune ca nu a purtat masca in Parlament pentru ca are deviatie de sept

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca motivul pentru care nu a purtat masca luni, in plenul Camerei Deputatilor, este o deviatie de sept care i-a fost depistata in urma unui control medical.

Marcel Ciolacu numara zilele Guvernului Orban. Cand vrea PSD sa depuna motiunea de cenzura

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminica seara, ca a discutat cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, precum si cu cel al ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, ca Parlamentul sa nu intre in vacanta, urmand sa lucreze in sesiuni extraordinare atat in iulie, cat si in august. Mai mult, dupa starea de alerta ar urma sa fie depusa si o motiune de cenzura.

Marcel Ciolacu, solutie pentru valul de romani de la intrarea in tara

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat duminica seara, in contextul aglomeratiei din Vama Nadlac, ca Guvernul trebuia sa faca poduri aeriene pentru a evita aceasta situatie, asa cum s-a intamplat cand romanii au fost expediati la sparanghel.

Marcel Ciolacu spune ca PSD vrea motiune de cenzura dupa starea de alerta, iar Parlamentul nu va intra in vacanta la vara

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminica seara, ca a discutat cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, precum si cu cel al ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, ca Parlamentul sa nu intre in vacanta, urmand sa lucreze in sesiuni extraordinare atat in iulie, cat si in august, potrivit Agerpres.

Marcel Ciolacu a explicat de ce nu a purtat masca in Parlament: Sub forma de gluma, am vrut sa transmit ca am o suferinta la nas. Am o deviatie de sept depistata cu ocazia lesinului (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat ca luni, in Parlament, nu a purtat masca de protectie deoarece a vrut sa transmita in gluma ca are o afectiune. Acesta a precizat ca, dupa ce a fost.

Marcel Ciolacu: Am o boala, de asta nu am purtat masca in Parlament

Marcel Ciolacu a explicat, marti, motivul pentru care nu a purtat masca luni, in Parlament.

Marcel Ciolacu: Partidul Social Democrat va aproba starea de alerta

Marcel Ciolacu a declarat, marti, ca Partidul Social Democrat va aproba starea de alerta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )