Libnet.ro
UNICEF

22:30

Presedintele Iohannis, la Targu Mures: Din pacate, epidemia e intre noi si nu se arata in retragere. Sa nu dam cu piciorul, dupa 15 mai, la ce tot ce am realizat cu mari sacrificii in ultimele doua luni (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis, la Targu Mures: Din pacate, epidemia e intre noi si nu se arata in retragere. Sa nu dam cu piciorul, dupa 15 mai, la ce tot ce am realizat cu mari sacrificii in ultimele doua luni (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va vizita unitatea de suport medical COVID-19 din Targu Mures, sambata, unde va fi insotit de premierul Ludovic Orban si Nelu Tataru, ministrul Sanatatii. Ea a fost. continuă pe B1

Iohannis: Din pacate epidemia este intre noi, nu e in retragere. Mare grija dupa 15 mai, sa nu avem o explozie de cazuri- UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia asupra necesitatii respectarii regulilor dupa data de 15 mai cand expira starea de urgenta, precizand ca epidemia de coronavirus nu este in retragere.

Premierul Ludovic Orban, despre Autostrada Unirii: De la 1 ianuarie, 2021, se demareaza licitatia pentru atribuirea lucrarilor pe tronsonul Targu Mures Targu Neamt

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit detalii sambata, in urma unei vizite efectuate la Targu Mures, despre Autostrada Unirii, respectiv Targu Mures- Iasi Ungheni, proiect asupra caruia Guvernul.

Orban afirma ca pentru tronsonul Targu Mures - Targu Neamt din Autostrada Unirii este in curs de realizare revizuirea studiului de fezabilitate

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca pentru tronsonul Targu Mures - Targu Neamt din Autostrada Unirii este in curs de realizare revizuirea studiului de fezabilitate, obiectivul fiind inceperea licitatiei dupa 1 ianuarie 2021. De asemenea, premierul a spus ca pentru celelalte doua tronsoane din Autostrada Unirii licitatia se va face pentru studiu de fezabilitate si proiect tehnic.

Presedintele Iohannis, dupa discutia cu guvernatorul Isarescu: Vom avea un deficit mai mare decat cel estimat, care trebuie finantat. Am gasit solutii pentru revigorarea economiei (VIDEO)

Presedintele Iohannis a convocat, la randul sau, o sedinta in care vor fi analizate diverse masuri pentru revigorarea economiei. La fel ca discutia de la Guvern, cea de la Presedintie va avea loc tot vineri.

Presedintele Iohannis discuta cu membri ai Guvernului masurile de gestionare a epidemiei COVID-19

Presedintele Iohannis discuta miercuri cu premierul Ludovic Orban, cu secretarul de stat Raed Arafat si cu ministrii Internelor, Sanatatii, Apararii, Economiei si Educatiei, masurile de gestionare a epidemiei COVID-19.

Din pacate, nu vom avea o evolutie economica in forma de V de ce urmatoarele 24 de luni vor fi dificile?

Mi-as dori mult sa se concretizeze, dar o serie de declaratii din ultimul timp din zona administratiei publice cu privire la ce urmeaza par, din pacate, de un optimism aproape ciudat. Mai sa crezi ca am avut noroc cu pandemia COVID-19 si am gasit reteta magica pentru succesul economic rapid si canalizarea energiilor nationale. Va ploua cu investitii, creativitatea va fi descatusata, mult mai multi oameni vor munci cu sarg si se vor imbulzi sa plateasca taxe, digitalizarea va ajunge curand in fiecare sat cu programe educative de calitate pentru toti, romanii nu vor mai pleca din tara.

Iohannis: Epidemia continua dupa starea de urgenta, ea nu se arata in retragere. Mare grija, dragi romani!

Presedintele Klaus Iohannis atras atentia sambata, dupa vizita la Unitatea de suport medical COVID-19 din Targu Mures, ca epidemia nu s-a terminat, chiar daca starea de urgenta sa va finaliza peste o saptamana si trebuie sa avem grija in continuare.

Iohannis avertizeaza: Epidemia e intre noi. Nu e in retragere. 15 mai e doar un termen administrativ. Mare, mare grija sa nu dam cu piciorul la tot ce am realizat

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut romanilor sa respecte masurile de protectie sanitara si dupa data de 15 mai, cand Romania va iesi din stare de urgenta. Din pacate, epidemia e intre noi. 15 mai e doar un termen administrativ. Sa avem grija sa nu avem o explozie de infectii noi, a spus seful statului.

Premierul Orban il contrazice pe ministrul Vela: Motivele pentru care se va permite parasirea localitatii nu sunt inca stabilite. Ceea ce a comunicat Presedintele Iohannis este sigur

Motivele pentru care se va permite parasirea localitatii n. a din 15 mai) nu sunt inca stabilite in forma finala, pentru ca evaluam riscul epidemiologic legat de fiecare tip de deplasare, a declarat joi premierul Ludovic Orban. Decizia se va lua cel mai probabil in ultima zi in care ne vom afla in stare de urgenta, a spus Orban. intrebat de media cum comenteaza declaratiile contradictorii ale presedintelui Iohannis si ale ministrului de Interne Marcel Vela pe tema conditiilor de parasire a localitatii, Orban a spus: Ceea ce a comunicat Presedintele este sigur.

Presedintele Iohannis a cerut Guvernului sa asigure accesul la cursuri online fiecarui elev, prin achizitionarea de tablete. Premierul Orban: Cautam solutii impreuna cu Ministerul Educatiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a solicitat Guvernului sa asigure accesul fiecarui elev la cursuri online, prin achizitionarea de tablete, care sa fie conectate la Internet, a afirmat premierul Ludovic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )