Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Presedintele Iohannis: Nu ma tem de nicio suspendare. Nu exista niciun motiv

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis: Nu ma tem de nicio suspendare. Nu exista niciun motiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Sibiu, ca nu se teme de vreo eventuala suspendare, precizand ca nu ar exista niciun motiv pentru acest demers si nici nu are cine sa o faca. Va spun. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre o eventuala suspendare: Nu exista NICIUN MOTIV si NU are cine sa faca suspendarea! Ce spune seful statului despre decretul de revocare a lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, sambata, ca nu se teme de o eventuala suspendare, precizand ca deciziile pe care le adopta le ia pentru ca le considera corecte pentru Romania si nu pentru ca se.

Iohannis: Dragnea trebuie sa dispara din politica. Nu exista niciun motiv de suspendare a mea si nu are cine sa o faca

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii la Sibiu, dupa anuntul privind candidatura pentru un nou mandat de presedinte si a comentat condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea, spunand ca liderul PSD trebuie sa dispara din viata publica.

Descoperiti. Dovada ca presedintele Iohannis este in campanie electorala de mai bine de un an

Este a 16-a zi in care presedintele Iohannis sfideaza razand o decizie a Curtii Constitutionale si implicit Constitutia in sine, pe care ar trebui sa o apere, acesta fiind principalul sau rol si cel mai.

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat in fruntea statului. PNL este alaturi de presedintele Romaniei asa cum a.

Paul Stanescu: Nu cred ca presedintele Iohannis va castiga un nou mandat

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, sambata, in urma anuntului presedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, ca nu crede ca acesta va castiga un nou mandat, iar referitor la suspendarea acestuia din functie a spus ca PSD inca nu a luat o decizie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )