Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis: Voi convoca un referendum pentru data de 26 mai pentru ca asa nu se mai poate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele Iohannis: Voi convoca un referendum pentru data de 26 mai pentru ca asa nu se mai poate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca referendum pentru data de 26 mai. continuă pe Wall-Street Ro

alert Klaus Iohannis: Voi convoca un referendum pentru 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca va convoca un referendul pentru 26 mai fiindca asa nu se mai poate.

Klaus Iohannis: Este cert, voi convoca referendum pentru 26 mai / Golaneala guvernului PSD a depasit orice limita

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca va convoca referendum pentru justitie in 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare, pentru ca asa nu se mai poate, iar golaneala guvernului PSD a depasit orice limite.

Iohannis: Voi convoca un referendum pentru 26 mai. Votul e fundamentul democratiei si sursa legitimitatii oricarui politician. De ce va e frica, domnilor PSD-isti? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, oficial, ca pe 26 mai va avea loc referendumul pe Justitie, in aceeasi zi in care vor avea loc si alegerile europarlamentare. Seful statului le-a reprosat din nou.

Chiar asa: cum ar fi daca presedintele Iohannis ar convoca un referendum fix pentru data alegerilor europarlamentare

Consultarea de astazi de la Cotroceni nu ar trebui sa fie despre intrebarea de la referendum, ci daca un astfel de referendum chiar poate face mai mult bine decat rau. Marele risc al acestui referendum pentru initiator este sa nu fie validat. Imaginati-va ce mare cadou politic primeste PSD daca nu se indeplineste cvorumul si cat de legitimati vor fi apoi cei din coalitia aflata la guvernare sa isi continue initiativele de slabire a justitiei.

Liviu Dragnea: De abia il astept pe Klaus Iohannis sa organizeze referendum. Va fi un prilej bun sa raspunda la alte intrebari

Liviu Dragnea a vorbit despre posibilitatea ca presedintele Iohannis sa convoace un referendum pentru data de 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Eu de abia il astept n. r. pe Klaus Iohannis) sa.

Referendum pentru justitie - Iohannis se intalneste marti cu reprezentanti ai societatii civile, iar miercuri cu reprezentanti ai magistratilor

Klaus Iohannis va avea, marti, consultari cu reprezentanti ai societatii civile pe tema referendumului pentru justitie, a anuntat Administratia prezidentiala. Presedintele spunea ca vrea referendum pentru ca numai in acest fel romanii vor putea arata ca nu mai sunt de acord cu modul in care PSD strica legile justitiei si isi bate joc.

Reprezentantii ONG-urilor, dupa consultarile cu Iohannis: Va fi in mod cert referendum in ziua alegerilor europarlamentare

Reprezentantii societatii civile au declarat, marti, dupa consultarile de la Cotroceni, ca presedintele Klaus Iohannis va convoca in mod cert referendum pe Justitie in ziua alegerilor europarlamentare, fiind nu aproape, nu posibil, ci hotarat in acest sens.

UPDATE Reprezentantii ONG-urilor, dupa consultarile cu Iohannis: Va fi in mod cert referendum in ziua alegerilor europarlamentare

Reprezentantii societatii civile au declarat, marti, dupa consultarile de la Cotroceni, ca presedintele Klaus Iohannis va convoca in mod cert referendum pe Justitie in ziua alegerilor europarlamentare, fiind nu aproape, nu posibil, ci hotarat in acest sens.

Primul pas al presedintelui spre referendum pentru justitie - consultari cu sociatatea civila / Cine participa la discutii

Presedintele Klaus Iohannis are discutii marti dupa-amiaza cu reprezentanti ai societatii civile pe tema referendumului pentru justitie. in urma cu o saptamana, seful statului spunea ca este 'aproape hotarat' sa convoace referendum pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare.

Presedintele Iohannis se intalneste cu reprezentanti ai sistemului judiciar

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu reprezentanti ai autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema situatiei actuale din sistemul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )