Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis: Este cert, voi convoca referendum pentru 26 mai / Golaneala guvernului PSD a depasit orice limita

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Este cert, voi convoca referendum pentru 26 mai / Golaneala guvernului PSD a depasit orice limita

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca va convoca referendum pentru justitie in 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare, pentru ca asa nu se mai poate, iar golaneala guvernului PSD a depasit orice limite. continuă pe Hotnews

Iohannis: E cert. Voi convoca referendum pe 26 mai. Golaneala guvernului PSD a depasit orice limita. De ce va e frica, domnilor PSD-isti? Orice OUG e ilegitima

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va declansa referendumul pe Justitie concomitent cu alegerile europarlamentare, in data de 26 mai. Este ilegitima emiterea unei ordonante de urgenta pe tema Justitiei inainte ca vointa poporului sa fie exprimata la referendum, a avertizat seful statului, in contextul in care Guvernul Dancila se pregateste sa modifice legislatia penala prin OUG.

DRAGNEA: Plangerea penala impotriva lui Klaus Iohannis este aproape gata

Liderul PSD a declarat, astazi, ca plangerea penala pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis este aproape gata si a precizat ca nimic nu este imposibil, intrebat fiind daca aceasta va fi depusa inainte de alegerile europarlamentare.

Klaus Iohannis convoaca referendum pe 26 mai. Golaneala PSD a depasit orice limita

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca va convoca referendum pentru Justitie pe data de 26 mai. Seful statului a trimis sageti la adresa PSD, ai caror lideri s-ar folosi de Ordonantele de urgenta pentru a scapa de problemele cu legea. Este cert, voi convovca referendum pe 26 mai pentru ca asa nu se mai [] .

Presedintele Iohannis: Voi convoca un referendum pentru data de 26 mai pentru ca asa nu se mai poate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca referendum pentru data de 26 mai.

alert Klaus Iohannis: Voi convoca un referendum pentru 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca va convoca un referendul pentru 26 mai fiindca asa nu se mai poate.

Iohannis: Voi convoca un referendum pentru 26 mai. Votul e fundamentul democratiei si sursa legitimitatii oricarui politician. De ce va e frica, domnilor PSD-isti? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, oficial, ca pe 26 mai va avea loc referendumul pe Justitie, in aceeasi zi in care vor avea loc si alegerile europarlamentare. Seful statului le-a reprosat din nou.

PE TEMA REFERENDUMULUI PE JUSTITIE: Klaus Iohannis a convocat reprezentantii magistratilor la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru miercuri, ora 17. 00, reprezentantii magistratilor la consultari pe tema referendumului pe justitie.

SONDAJ. Sunteti de acord cu organizarea unui referendum pe justitie pe 26 mai?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat la Palatul Cotroceni ca va convoca referendumul pe Justitie pe 26 mai. Este cert. Voi convoca un referendum pentru data de 26 mai, fiindca asa nu se mai poate.

Klaus Iohannis a facut anuntul oficial: Va fi referendum pe 26 mai. PSD continua asaltul impotriva Justitiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat la Palatul Cotroceni ca va convoca referendumul pe Justitie pe 26 mai. Klaus Iohannis sustine ca PSD continua asaltul impotriva Justitiei si fac abuz in ceea.

Liviu Dragnea: De abia il astept pe Klaus Iohannis sa organizeze referendum. Va fi un prilej bun sa raspunda la alte intrebari

Liviu Dragnea a vorbit despre posibilitatea ca presedintele Iohannis sa convoace un referendum pentru data de 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Eu de abia il astept n. r. pe Klaus Iohannis) sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )