Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Parada Militara de Ziua Nationala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Parada Militara de Ziua Nationala

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminica, la Parada Militara din Piata Arcul de Triumf din capitala. Parada a inceput la ora 11 si va dura aproximativ doua ore. continuă pe Ziarul Bursa

Cum a fost surprins Klaus Iohannis dupa parada - FOTO

Mii de oameni au asistat, duminica, la parada militara organizata de Ziua Nationla a Romaniei in Piata Arcului de Triumf. Parada a debutat in jurul orei 11,00, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a salutat.

Noul sef al Statului Major al Apararii a fost investit de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a investit duminica, de Ziua Nationala, pe noul sef al Armatei, la sediul Ministerului Apararii. Generalul Daniel Petrescu preia oficial functia de sef al Statului Major al.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO desfasurata la Londra in perioada 3-4 decembrie. intalnirea are loc in contextul implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice, potrivit News. ro.

Avocatul familiei Melencu il ataca pe presedintele Klaus Iohannis: Sa-i fie rusine

Avocatul familiei Melencu il ataca pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca si-a trimis consilierul sa stea de vorba cu mama si bunicul fetei disparute, in loc sa vina personal la discutii. Nu pot sa.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj catre romanii de pretutindeni, cu ocazia Sfantului Andrei: Astazi cinstim identitatea spirituala a poporului roman, care si-a infaptuit destinul sau, Marea Unire

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut un apel la unitate si coeziune nationala cu ocazia Sfantului Andrei, ocrotitorul spiritual al romanilor. Dragi romani, ma bucur sa impartasesc cu.

Presedintele Klaus Iohannis a ridicat la rangul de ambasador mai multi diplomati. Lista completa a decretelor semnate de seful statului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretele prin care mai multor diplomati romani li s-a acordat gradul diplomatic de ambasador, anunta Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat.

VIDEO Parada de Ziua Nationala s-a incheiat, dupa defilarea a mii de militari si sute de mijloace tehnice

Aproximativ 4. 000 de militari si specialisti din Min. Apararii Nationale, Min. Afacerilor Interne, SRI si Administratia Nationala a Penitenciarelor, 500 de militari din peste 20 de tari, circa 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave participa, duminica, incepand cu ora 11,00, la parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf. 35 Parada s-a incheiat. Presedintele Klaus Iohannis s-a dus sa dea mana cu mai multi spectatori care au asistal la eveniment si le-a urat La multi ani de Ziua Romaniei. Cine este anul acesta, in premiera, comandantul paradei militare nationale din BucurestiFOCUS: 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Semnificatiile si istoria acestei date.

Cele mai importante momente de la parada militara de Ziua Marii Uniri, de 1 Decembrie. Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent la ceremonie Foto Video

Parada militara de 1 decembrie 2019 va avea loc, la fel ca si in ceilalti ani, la Bucuresti si la Alba Iulia, orasul Marii Uniri. Militarii s-au pregatit intens pentru parada de 1 decembrie, care va arata cetatenilor ce are mai bun Armata Romana in materie de dotari si personal. UPDATE 13:00 Defilarea militara .

Parada Militara la Bucuresti, in prezenta presedintelui, cu 4.000 de militari si 200 de mijloace tehnice, de Ziua Nationala. Ce restrictii sunt in Capitala

Aproximativ 4. 000 de militari cu 200 de mijloace tehnice participa, duminica, la Parada Militara Nationala organizata de Ziua Nationala a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti. La eveniment participa si presedintele Klaus Iohannis.

ZIUA NATIONALA. 4.000 de militari, aproximativ 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave, la parada din Bucuresti (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Parada militara de 1 Decembrie s-a incheiat in jurul orei 12. Dupa incheierea evenimentului, presedintele Klaus Iohannis a strans mana mai multor spectatori si le-a urat La multi ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )