Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum a fost surprins Klaus Iohannis dupa parada - FOTO

Antena3 Antena3,
Cum a fost surprins Klaus Iohannis dupa parada - FOTO

Mii de oameni au asistat, duminica, la parada militara organizata de Ziua Nationla a Romaniei in Piata Arcului de Triumf. Parada a debutat in jurul orei 11,00, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a salutat. continuă pe Antena3

Mesajul mamei Luizei Melencu pentru presedinte! Ce i-a spus lui Klaus Iohannis, dupa ce a aflat ca nu va discuta personal cu ea

Mama Luizei Melencu a mers, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru a-i transmite presedintelui Klaus Iohannis ca familia ei a fost umilita de autoritati si ca vrea sa afle adevarul despre disparitia fiicei sale. Monica Melencu a discutat la Cotroceni cu un consilier al sefului statului. Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Klaus Iohannis: Am fost umiliti! .

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Parada Militara de Ziua Nationala

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminica, la Parada Militara din Piata Arcul de Triumf din capitala. Parada a inceput la ora 11 si va dura aproximativ doua ore.

Personaj controversat surprins printre spectatori la parada militara. Oamenii au scos imediat telefoanele ca sa-l fotografieze - FOTO

Parada militara organizata, duminica la Arcul de Triumf de Ziua Nationala, la care au fost prezenti presedintele Klaus Iohannis si mai multi reprezentanti ai institutiilor statului, s-a incheiat in sunet de.

Klaus Iohannis si-a preluat mandatul de la CCR: E o onoare deosebita si o mare responsabilitate

UPDATE Klaus Iohannis si-a preluat cel de-al doilea mandat de presedinte intr-o sedinta solemna la CCR, dupa ce a castigat alegerile prezidentiale din 24 noiembrie. Presedintele Klaus Iohannis a afirmat .

Klaus Iohannis, la preluare mandatului de presedinte: Primul a fost plin de provocari. Am ramas conectat la problemele reale ale societatii

Klaus Iohannis a participat, joi, la sedinta solemna a CCR pentru validarea celui de-al doilea mandat de presedinte al sau. De asemenea, presedinte Klaus Iohannis a precizat in fata judecatorilor Curtii.

Noul sef al Statului Major al Apararii a fost investit de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a investit duminica, de Ziua Nationala, pe noul sef al Armatei, la sediul Ministerului Apararii. Generalul Daniel Petrescu preia oficial functia de sef al Statului Major al.

Klaus Iohannis i-a decorat pe expertii in educatie care au lucrat la proiectul sau Romania Educata

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, mai multi profesori si experti in educatie pentru contributia exceptionala avuta la dezvoltarea si modernizarea invatamantului romanesc. Printre cei decorati de presedinte se numara trei fosti ministri ai Educatiei: Mircea Dumitru, Sorin Cimpeanu si Remus Pricopie. Au fost decorati si expertii in educatie care au lucrat la proiectul presedintelui Iohannis Romania Educata, printre care Daniela Visoianu, consilier al ministrului Educatiei, si Mariuca Talpes, liderul grupului pe educatie din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Klaus Iohannis a fost decorat de noul ministru al Apararii. Presedintele a primit distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, din partea Ministerului Apararii Nationale, in cadrul ceremoniei de decorare a unor cadre militare si personal civil cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, care a av.

Digi24. CTP: Concluzia primei conferinte de presa a lui Iohannis dupa alegeri: ar fi bine sa fie bine. Sa fie, Doamne-ajuta!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, prima declaratie de presa sustinuta de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, dupa castigarea celui de-al doilea mandat la alegerile prezidentiale.

1 Decembrie. Ce evenimente sunt astazi in tara. Unde pot merge romanii dupa parada militara

Pe 1 decembrie, romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei. in orasele din intreaga tara au loc parade militare si evenimente deosebite pentru a marca aceasta zi. Cele mai importante evenimente au loc in Capitala, dar si in Iasi, Cluj-Napoca si Alba Iulia. 1 decembrie, ziua in care romanii sarbatoresc Marea Unire Ziua Nationala a Romaniei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )