Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Klaus Iohannis, alaturi de sotia sa, la slujba de la Biserica Romano-Catolica din Sibiu (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, alaturi de sotia sa, la slujba de la Biserica Romano-Catolica din Sibiu (VIDEO)

Seful statului Klaus Iohannis a mers si in acest weekend la Sibiu. Presedintele tarii si prima doamna au participa duminica impreuna la slujba de duminica, la Biserica Romano-Catolica Sfanta. continuă pe B1

PSD: Klaus Iohannis nu intelege economie; nu stie sa citeasca un buget

PSD sustine ca presedintele Klaus Iohannis nu intelege economie, nu stie sa citeasca un buget, dar blocheaza actuala guvernare, in loc sa-si ceara scuze, dupa ce Curtea Constitutionala i-a respins sesizarea impotriva.

Ministrul Muncii, despre Klaus Iohannis: Un om mic, intr-o functie foarte mare

Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Marius Budai, a declarat miercuri seara, la Sinteza Zilei, ca presedintele Klaus Iohannis nu isi cunoaste fisa postului, iar din punctul sau de vedere este un.

VIDEO Sotii Iohannis, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica, impreuna cu sotia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu.

Iohannis a retrimis bugetul de stat inapoi in Parlament: Ar trebui recalculati banii pentru educatie si sanatate, cu atat mai mult cat au crescut bugetele partidelor

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament bugetul de stat pentru reexaminare, dupa ce, in urma cu cateva zile, Curtea Constitutionala respingea sesizarea de neconstitutionalitate intocmita de seful statului.

Iohannis, mesaj pentru femei de 8 Martie... si un atac la Guvern

Guvernul experimenteaza tot felul de asa-zise reforme si revolutii fiscale si se iau decizii in spatele usilor inchise, cu ignorarea legii si a realitatilor economice, acuza presedintele Klaus Iohannis,.

Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: Lectii de economie sa dea cui vrea, dar deja sare calul

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa refuzul acestuia de a promulga legea bugetului. Romania pierde prin declaratiile.

Liviu Dragnea l-a numit pe Klaus Iohannis lenesul de la Cotroceni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa refuzului presedintelui de a aproba bugetul, spunand, la Calarasi, ca banii pentru investitii in sanatate vor putea fi folositi abia dupa ce lenesul de la Cotroceni va semna bugetul de stat pe acest an.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )