Libnet.ro
UNICEF

23:45

Presedintele Klaus Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei

Presedintele Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei. Administratia prezidentiala precizeaza, intr-un comunicat, ca, in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la oportunitatea organizarii, pe 20 mai, la Palatul Cotroceni, a ceremoniei solemne in cadrul careia, la 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, anul 2019 urma sa fie declarat Anul omagierii victimelor comunismului. continuă pe Adevărul

Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei

Administratia prezidentiala precizeaza, intr-un comunicat, ca, in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la oportunitatea organizarii, pe 20 mai, la Palatul Cotroceni, a ceremoniei solemne in cadrul careia, la 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, anul 2019 urma sa fie declarat Anul omagierii victimelor comunismului.

Dupa ce a fost criticat ca isi face campanie electorala pe seama victimelor comunismului, Iohannis amana ceremonia de comemorare a Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei, pentru a elimina orice fel de suspiciune cu privire la asocierea Revolutiei Romane cu perioada electorala in care ne aflam in prezent si din profund respect pentru toti cei care au luptat pentru democratie si libertate in anii tiraniei comuniste, anunta Administratia prezidentiala. Decizia este luata in contextul criticilor ca seful statului si-ar face campanie electorala prin organizarea unui astfel de eveniment acum.

Presedintele Klaus Iohannis indeamna romanii, din nou, la vot pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a lansat inca un apel pe pagina sa personala de facebook catre toti romanii sa vina la vot, adaugand ca noi nu suntem un neam de hoti, suntem un popor care vrea justitie.

Un criminal inchis la Penitenciarul Aiud l-a amenintat cu moartea pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a refuzat sa il gratieze

Un detinut de la Penitenciarul Aiud care l-a amenintat cu moartea pe presedintele Romaniei pentru ca nu i-a aprobat cererea de gratiere a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de ultraj. Parte vatamata in dosar este presedintele Klaus Werner Iohannis.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Politicile actuale sunt pe contrasensul responsabilitatii economice

Eugen Radulescu, BNR: Firme-gigant fintech vor intra pe piata serviciilor bancare cu produse care vor genera cutremure Tara noastra merge, in prezent, intr-o directie gresita din punct de vedere economic, iar politicile actuale se gasesc pe contrasensul responsabilitatii economice, potrivit presedintelui tarii, Klaus Iohannis, care sustine ca, de aceea, este deosebit de important ca sectorul financiar sa faca dovada preocuparii pentru sustenabilitate.

Viorica Dancila, apel la Presedinte: ii solicit lui Klaus Iohannis sa dea motivarea pentru refuzul celor trei ministri

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca a incercat sa obtina un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis in privinta motivelor care au stat la baza respingerii propunerilor de ministri la.

Klaus Iohannis a renuntat la ceremonia dedicata Revolutiei de pe 20 mai, dupa ce a fost contestat

Klaus Iohannis a renuntat la evenimentul de pe 20 mai, de comemorare a victimelor de la Revolutia Romana, dupa ce a fost contestat. in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la.

KLAUS IOHANNIS ACUZA GASTILE DIN PSD Remanierea guvernului Dancila, respinsa oficial

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, ieri, premierului Viorica Dancila, scrisorile oficiale prin care arata motivele pentru care nu este de acord cu remanierea guvernului, solicitata la mijlocul lunii aprilie.

Klaus Iohannis va participa sambata la mitingul PNL din Piata Victoriei

Presedintele Klaus Iohannis va participa, sambata, in Piata Victoriei, la evenimentul de prezentare a candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare. Seful statului a fost prezent si la mitingul PNL de la Ia.

Presedintele Klaus Iohannis, noi atacuri la adresa PSD: Pentru PSD e mult mai bine sa-i fie bine lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii, miercuri, la Palatul Cotroceni. Seful statului a lansat noi atacuri la adresa PSD. Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput declaratia de la Palatul Cotroceni cu o serie de atacuri la adresa PSD. A amintit, din nou, de incercarile social-democratilor de a modifica legile justitiei dupa bunul plac. Seful statului crede [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )