Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele Klaus Iohannis indeamna romanii, din nou, la vot pe 26 mai

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis indeamna romanii, din nou, la vot pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a lansat inca un apel pe pagina sa personala de facebook catre toti romanii sa vina la vot, adaugand ca noi nu suntem un neam de hoti, suntem un popor care vrea justitie. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Sa spunem lucrurilor pe nume. Avem infractori care incearca sa indoaie justitia

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa guvernarii PSD, precizand ca unii oameni inca un inteleg ca ceea ce fac PSD-istii ii afecteaza pe toti. Prezent, sambata, la.

Modificarea legislatiei penale, din nou pe masa CCR

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala a Romaniei modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala. Este vorba despre modificarile facute pe repede inainte de Comisia Iordache din Parlament si care au fost votate dupa doar doua saptamani de simulacru de dezbatere. Ambele legi i-au fost transmise presedintelui pentru promulgare pe 2 mai.

VIDEO Klaus Iohannis, in campanie la mitingul PNL de la Iasi: Unii sunt putin condamnati penal si s-au cocotat in functii / Mergeti la vot sa aratam ca nu suntem un neam de hoti!

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la primul miting electoral din tara, chiar la Iasi, unde, in urma cu trei zile, social-democratii au incercat sa boicoteze summit-ul UE de la Sibiu prin organizarea unei manifestatii de amploare care s-a soldat insa si cu proteste anti-PSD, Liviu Dragnea avand nevoie de protectia jandarmilor. De altfel, Iohannis i-a ironizat pe liderii PSD spunand ca Iasiul este un oras foarte fain si ca nu ai nevoie de niciun jandarm ca sa vii aici. Seful statului a participat la lansarea oficiala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare in capitala Moldovei, sub pretextul campaniei pentru referendumul pe justitie, care va avea loc in aceeasi zi cu scrutinul european.

Viorica Dancila: Am cerut presedintelui Romaniei sa ceara aderarea la Spatiul Schengen pentru ca noi, romanii, sa stam la masa deciziilor. Nu am vazut aceste lucruri

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la mitingul PSD de la Galati, ca presedintele Klaus Iohannis nu reprezinta interesele romanilor. Totul in contextul in care Dancila sustine ca i-a cerut.

Rares Bogdan: Klaus Iohannis este primul presedinte al Romaniei care refuza ministrii PSD pe motiv de incompatibilitate sau de incompetenta (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL de la alegerile europarlamentare, a decalarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca presedintele Klaus Iohannis este primul sef al statului.

Klaus Iohannis, despre summitul de la Sibiu: Atunci am invatat un lucru important, ca Romania conteaza in Europa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit sambata, in discursul sustinut la mitingul PNL de la Iasi, despre Summitul UE care a avut loc pe 9 mai la Sibiu. Seful statului le-a dat asigurari celor prezenti la.

LIVETEXT VIDEO Klaus Iohannis, in campanie la mitingul PNL de la Iasi / Turcan: Votul la referendum va fi o motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila-Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata la primul miting electoral din tara, chiar la Iasi, unde, in urma cu trei zile, social-democratii au incercat sa boicoteze summit-ul UE de la Sibiu prin organizarea unei manifestatii de amploare care s-a soldat insa si cu proteste anti-PSD, Liviu Dragnea avand nevoie de protectia jandarmilor. De altfel, Iohannis i-a ironizat pe liderii PSD spunand ca Iasiul este un oras foarte fain si ca nu ai nevoie de niciun jandarm ca sa vii aici. Seful statului participa la lansarea oficiala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare in capitala Moldovei, sub pretextul campaniei pentru referendumul pe justitie, care va avea loc in aceeasi zi cu scrutinul european.

Klaus Iohannis: Avem infractori in fruntea statului/PSD-istii trebuie sa primeasca raspuns dupa doi ani de rateuri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Iasi, ca sunt infractori in fruntea statului care vor sa schimbe justitia pentru ei, el adaugand ca PSD executa de doi ani si jumatate aceste marlanii si atacuri la adresa justitiei, iar.

Klaus Iohannis: Infractorul-sef zice ca eu reprezint interese straine. Formularea corecta ar fi fost: Iohannis reprezinta interese straine PSD, dar reprezinta interesele romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns, sambata, la Iasi, acuzatiilor lansate la adresa sa de liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa Summitul de la Sibiu. Prezent la mitingul PSD de la Galati, seful social-de.

Klaus Iohannis: Infractorul-sef zice ca eu reprezint interese straine. Formularea corecta ar fi fost: Iohannis reprezinta interese straine PSD, dar reprezinta interesele romanilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns, sambata, la Iasi, acuzatiilor lansate la adresa sa de liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa Summitul de la Sibiu. Prezent la mitingul PSD de la Galati, seful social-de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )