Libnet.ro
UNICEF

15:45

Presedintele Klaus Iohannis, la Blaj: Statul de drept si politica externa, puse in pericol prin asa-zise reforme

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis, la Blaj: Statul de drept si politica externa, puse in pericol prin asa-zise reforme

Dupa aproape trei ani, presedintele Klaus Iohannis revine la Blaj, orasul din Alba care a cunoscut in ultimul deceniu o dezvoltare fara precedent. Daca in iunie 2015, seful statului a participat la inaugurarea unei noi fabrici a companiei germane Bosch, sambata, 12 mai 2018, Iohannis are un program diferit. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita pe Campia Libertatii din Blaj - locul marii adunari nationale din urma cu 170 de ani

Dupa aproape trei ani, presedintele Klaus Iohannis revine la Blaj, orasul din Alba care a cunoscut in ultimul deceniu o dezvoltare fara precedent. Daca in iunie 2015, seful statului a participat la inaugurarea unei noi fabrici a companiei germane Bosch, sambata, 12 mai 2018, Iohannis are un program diferit.

FOTO VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, acuzatii dure la adresa PSD: Ar fi o catastrofa sa abandonam parcursul european al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis nu a ratat nicio ocazie in scurta vizita pe care a facut-o sambata, 12 mai, la Blaj ca sa atace PSD, liderul acestui partid si guvernarea. Iohannis a folosit de mai multe ori cuvantul catastrofa si l-a criticat, indirect, si pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

IMAGINEA ZILEI Gabriela Firea a postat pe pagina de Facebook un colaj foto facut de internauti, n care apare pe cadrul unei biciclete alaturi de presedintele Klaus Iohannis

Primarul general, Gabriela Firea, a distribuit o fotografie preluata de la internauti, in care apare pe cadrul unei biciclete alaturi de presedintele Klaus Iohannis. Imaginea este un foto-colaj gasit pe Facebook, reactie la declaratiile de miercuri, dupa receptia de la Cotroceni. in textul postarii apare un emoticon care rade pana la lacrimi si un OK. Totodata postarea este insotita de hashtag-urile: CodulBunelorManiere , Gentilete, FaraIncrancenare, ViataPoliticaBateFilmul, VaUrma.

Programul presedintelui Klaus Iohannis la Blaj. Ce va face seful statului in orasul din Alba denumit si Mica Roma

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va afla sambata, 12 mai, la Blaj, unde va participa la inaugurarea oficiala a Palatului Cultural, care a fost reabilitat complet de Primaria Blaj si de Consiliul Judetean Alba. Iohannis va fi prezent si pe Campia Libertatii si va participa la o coferinta dedicata Centenarului Unirii.

Iohannis: Ar fi o catastrofa sa abandonam parcursul european. Avem nevoie de o tara puternica, ancorata n Europa si de o politica externa predictibila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Blaj, ca Romania trebuie sa isi mentina parcursul european si ca ar fi o catastrofa abandonarea acestuia. El a mai spus ca este nevoie de o Romanie puternica, ancorata in valorile europene, de stat de drept si de o politica externa predictibila, nu chiar ca acum, si responsabila.

Iohannis: PSD face politica externa dupa ureche. Risca sa ne scoata din Europa. O sa il chem pe Melescanu pentru explicatii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Blaj, ca Guvernul nu s-a consultat cu el cand a actionat pentru blocarea declaratiei UE, ca PSD face politica externa dupa ureche si risca sa ne scoata din UE. Mai mult, seful statului a anuntat cail va chema pe ministrul de Externe, Teodor Melescanu, pentru a da explicatii.

Klaus Iohannis, in vizita pe Campia Libertatii din Blaj: Ar fi o catastrofa sa abandonam parcursul Romaniei spre Europa si modernitate

Update:Presedintele Klaus Iohannis, prezent sambata la Colegiul National Inochentie Micu Clain din Blaj, a apreciat ca ar fi o catastrofa ca Romania sa abandoneze parcursul spre Europa si spre.

Klaus Iohannis, in vizita pe Campia Libertatii din Blaj

Dupa aproape trei ani, presedintele Klaus Iohannis revine la Blaj, orasul din Alba care a cunoscut in ultimul deceniu o dezvoltare fara precedent. Daca in iunie 2015, seful statului a participat la.

Klaus Iohannis, REACTIE VIRULENTA dupa ce Romania a blocat un document al UE: Este a doua oara in care PSD-istii incearca sa faca politica externa dupa ureche si iese prost (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut sambata o prima reactie dupa ce Romania a blocat, impreuna cu Cehia si Ungaria, un document al UE care condamna mutarea Ambasadei SUA in Israel de la Tel Aviv la.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa Guvernului si la adresa PSD. Prezent la Blaj, Klaus Iohannis a declarat ca prin masurile luate de PSD, partidul condus de Liviu Dragnea risca scoata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )