Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, acuzatii dure la adresa PSD: Ar fi o catastrofa sa abandonam parcursul european al Romaniei

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, acuzatii dure la adresa PSD: Ar fi o catastrofa sa abandonam parcursul european al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis nu a ratat nicio ocazie in scurta vizita pe care a facut-o sambata, 12 mai, la Blaj ca sa atace PSD, liderul acestui partid si guvernarea. Iohannis a folosit de mai multe ori cuvantul catastrofa si l-a criticat, indirect, si pe liderul PSD, Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

IMAGINEA ZILEI Gabriela Firea a postat pe pagina de Facebook un colaj foto facut de internauti, n care apare pe cadrul unei biciclete alaturi de presedintele Klaus Iohannis

Primarul general, Gabriela Firea, a distribuit o fotografie preluata de la internauti, in care apare pe cadrul unei biciclete alaturi de presedintele Klaus Iohannis. Imaginea este un foto-colaj gasit pe Facebook, reactie la declaratiile de miercuri, dupa receptia de la Cotroceni. in textul postarii apare un emoticon care rade pana la lacrimi si un OK. Totodata postarea este insotita de hashtag-urile: CodulBunelorManiere , Gentilete, FaraIncrancenare, ViataPoliticaBateFilmul, VaUrma.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita pe Campia Libertatii din Blaj - locul marii adunari nationale din urma cu 170 de ani

Dupa aproape trei ani, presedintele Klaus Iohannis revine la Blaj, orasul din Alba care a cunoscut in ultimul deceniu o dezvoltare fara precedent. Daca in iunie 2015, seful statului a participat la inaugurarea unei noi fabrici a companiei germane Bosch, sambata, 12 mai 2018, Iohannis are un program diferit.

Presedintele Klaus Iohannis, la Blaj: Statul de drept si politica externa, puse in pericol prin asa-zise reforme

Dupa aproape trei ani, presedintele Klaus Iohannis revine la Blaj, orasul din Alba care a cunoscut in ultimul deceniu o dezvoltare fara precedent. Daca in iunie 2015, seful statului a participat la inaugurarea unei noi fabrici a companiei germane Bosch, sambata, 12 mai 2018, Iohannis are un program diferit.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa Guvernului si la adresa PSD. Prezent la Blaj, Klaus Iohannis a declarat ca prin masurile luate de PSD, partidul condus de Liviu Dragnea risca scoata.

Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis a criticat Legea salarizarii: I-am trimis un dosar foarte mare cu fluturasii din tot sectorul bugetar. Despre ce nemultumiri vorbim?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a raspuns criticilor extrem de dure aduse sambata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la Legea Salarizarii. Ministrul a precizat ca i-a trimis sefului.

Klaus Iohannis, PRIMA REACTIE dupa achitarile lui Victor Ponta si Toni Grebla: Ce spune presedintele despre actvitatea DNA(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sambata sa comenteze seria de achitari decise in ultima saptamana de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, dar a precizat ca DNA trebuie sa.

Presedintele CNCD, explicatii dupa sanctionarea lui Klaus Iohannis: De ce Codruta Kovesi nu primeste amenda pentru exprimarea festivalul inculpatilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a primit o amenda de 2. 000 de lei din partea Consiliului pentru Combaterea Discriminarii pentru ca a folosit termenul de penali atunci cand s-a referit la politicienii care au.

VIDEO Klaus Iohannis despre protestele romanilor: Este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe acesti guvernanti cu picioarele pe pamant

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, sambata, de la Blaj, oamenilor care protesteaza in Bucuresti si in alte orase ca este importanta atitudinea civica pentru a-i readuce pe guvernanti cu picioarele pe pamant.

Klaus Iohannis, REACTIE VIRULENTA dupa ce Romania a blocat un document al UE: Este a doua oara in care PSD-istii incearca sa faca politica externa dupa ureche si iese prost (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut sambata o prima reactie dupa ce Romania a blocat, impreuna cu Cehia si Ungaria, un document al UE care condamna mutarea Ambasadei SUA in Israel de la Tel Aviv la.

VIDEO Klaus Iohannis, la receptia oferita cu ocazia Zilei Europei: Auzim n ultima vreme n Romnia voci care dau foarte usor vina pe Europa si pe Bruxelles pentru aproape orice / Este cel mai facil discurs

Presedintele Klaus Iohannis a criticat miercuri voci de la Bucuresti care dau foarte usor vina pe Europa si pe Bruxelles pentru aproape orice, afirmand ca este vorba de cel mai facil discurs din partea celor deranjati de standardele europene de democratie autentica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )