Libnet.ro
UNICEF

15:00

Klaus Iohannis, intalnire cu Mugur Isarescu in contextul scandalului Guvern- BNR

B1 B1,
Klaus Iohannis, intalnire cu Mugur Isarescu in contextul scandalului Guvern- BNR

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si cu prim-vicepresedintele BNR, Florin Georgescu. Acesta scandal are loc in contextul acuzatiilor dure aduse de Liviu. continuă pe B1

Iohannis discuta cu Isarescu despre conflictul BNR-Guvern. Presedintele se va ntlni vineri si cu Dancila

Presedintele Klaus Iohannis discuta cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu despre conflictul BNR-Guvern, la intalnire participand si prim-viceguvernatorul bancii nationale, Florin Georgescu. O discutie va avea loc vineri si cu premierul Viorica Dancila.

Iohannis se ntlneste cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, la ora 12. 00, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. La intalnire participa si prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu.

Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea BNR. Primele imagini de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. La intalnire vor participa guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea BNR

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. La intalnire vor participa guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

Iohannis, intalnire cu fostul presedinte al RF Germania

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, astazi, la Palatul Cotroceni pe Christian Wulff, fost presedinte al Republicii Federale Germania, aflat in vizita la Bucuresti, informeaza Agerpres.

FOTO Klaus Iohannis a iesit la plimbare cu bicicleta n Parcul Herastrau: Traficul din Capitala este infernal. Se impun masuri de mbunatatire a infrastructurii

Presedintele Klaus Iohannis a iesit luni seara la o plimbare cu bicicleta prin Parcul Herastrau, el spunand ca traficul din Capitala este infernal, indiferent de vreme si ca se impun masuri serioase, relateaza News. ro. Aceasta vine in contextul unor tensiuni in crestere intre el si PSD pe seama revocarii lui Kovesi si a mutarii ambasadei la Ierusalim.

Klaus Iohannis, din nou pe bicicleta. Presedinteles-a deplasat pe doua roti la serviciu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a mers cu bicicleta la serviciu, miercuri dimineata, de la resedinta oficiala , Vila Lac 2, la Cotroceni. Iohannis a iesit la plimbare cu bicicleta si luni, prin parcul.

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat urmarirea penala a fostului ministru Sebastian Vladescu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cererea de urmarire penala a fostului ministru Sebastian Vladescu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis.

CCR i-a raspuns PROMPT lui Klaus Iohannis: Judecata va fi pe 23 mai

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a raspuns prompt solicitarii presedintelui Klaus Iohannis privind o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Cum arata si cat costa bicicleta cu care se plimba Klaus Iohannis prin Bucuresti

Klaus Iohannis a mers cu bicicleta la serviciu, miercuri dimineata, de la resedinta oficiala, Vila Lac 2, la Cotroceni. Presedintele a iesit la plimbare cu bicicleta si luni, prin parcul Herastrau. Seful.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )