Libnet.ro
UNICEF

06:15

Presedintele Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru rectificarea bugetara

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru rectificarea bugetara

Presedintele Klaus Iohannis a decis, vineri, convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe 4 septembrie, in care se va discuta despre rectificarea bugetara. Secretariatul Consiliului Suprem de. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru rectificarea bugetara, pe data de 4 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Superior de Aparare a Tarii CSAT) marti, 4 septembrie, la ora 13:00, a anuntat, vineri, Administratia Prezidentiala.

Rectificarea bugetara trebuia adoptata astazi

Rectificarea bugetara ar fi trebuit sa fie adoptata in sedinta de joi a Guvernului, a afirmat prim-ministrul Viorica Dancila, precizand ca, din pacate, presedintele Klaus Iohannis nu a convocat CSAT pentru avizarea acestei rectificari.

Oficial: Guvernul a solicitat presedintelui convocarea CSAT pentru rectificarea bugetara

Guvernul a trimis, marti seara, presedintelui Romaniei solicitarea de convocare in regim de urgenta a sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in vederea analizarii si avizarii propunerilor de rectificare a bugetelor institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, se arata intr-un comunicat citat de Agerpres. Liviu Dragnea anuntase marti seara, intr-o emisiune tv, ca Executivul a facut acest demers.

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat vineri la sedinta Biroului Executiv al PNL, la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa participe, vineri, la sedinta Biroului Executiv al PNL care va avea loc la Sibiu, au declarat surse din partid pentru News. ro. Este pentru a doua oara in decurs de o luna cand seful statul ar lua parte la o actiune a liberalilor.

Iohannis a convocat CSAT pe 4 septembrie, desi Dancila i ceruse sa-l convoace de urgenta

Klaus Iohannis a convocat Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe 4 septembrie pentru discutarea propunerilor Guvernului de rectificare a bugetului institutiilor de securitate nationala, informeaza Cotroceniul.

Surse: Presedintele Klaus Iohannis asteptat la sedinta PNL organizata la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis ar putea participa vineri la sedinta Biroului Executiv al PNL care se desfasoara la Sibiu, sustin surse Hotnews. ro. Liberalii l-au invitat pe presedinte sa participe la intalnirea care se desfasoara la hotel Hilton din Sibiu si, potrivit surselor citate, acesta ar urma sa onoreze invitatia.

Surse: Presedintele Klaus Iohannis, asteptat la sedinta PNL organizata la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis ar putea participa vineri la sedinta Biroului Executiv al PNL care se desfasoara la Sibiu, sustin surse Hotnews. ro. Liberalii l-au invitat pe presedinte sa participe la intalnirea care se desfasoara la hotel Hilton din Sibiu si, potrivit surselor citate, acesta ar urma sa onoreze invitatia.

Este OFICIAL: Guvernul i-a solicitat lui Klaus Iohannis convocarea iN REGIM DE URGENTA a unei sedinte CSATprivind rectificarea bugetara

Guvernul a anuntat, miercuri, ca a transmis marti seara presedintelui Klaus Iohannis o solicitare de convocare de urgenta a unei sedinte a Consiliului Superm de Aparare a Tarii, se arata intr-un comunicat.

Guvernul l acuza pe Iohannis ca pericliteaza veniturile pentru pensionari, mame si copii, cu ncercarile de a bloca rectificarea bugetara

Guvernul il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca poate pune in pericol veniturile pensionarilor, mamelor si copiilor, prin refuzul de a convoca de urgenta CSAT pentru avizarea proiectului rectificarii bugetare. Cabinetul Dancila sustine insa ca va lua toate masurile pentru plata la timp a pensiilor, indemnizatiilor si alocatiilor.

Klaus Iohannis, atac fara precedent la adresa Guvernului Dancila. Minciuni, incompetenta si cinism

Presedintele Klaus Iohannis le-a raspuns celor din Guvernul Dancila, dupa ce Executivul a afirmat ca presedintele blocheaza rectificarea bugetara si astfel nu poate fi modificat bugetul pentru plata salariilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )