Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis, discutii la nivel inalt cu liderii UE: Ce a anuntat seful statului (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, discutii la nivel inalt cu liderii UE: Ce a anuntat seful statului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri discutii la nivel inalt cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cat si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Seful statului a. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, discutii la nivel inalt cu liderii UE: Ce a anuntat seful statului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri discutii la nivel inalt cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cat si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Seful statului a.

Presedintele Klaus Iohannis a dat afara mai multi magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele pentru eliberarea din functie a mai multor magistrati, care se pensioneaza. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, este vorba despre.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis acasa mai multi magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele pentru eliberarea din functie a mai multor magistrati, care se pensioneaza. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, este vorba despre.

LIVE VIDEO Juncker: Daca legile Justitiei raman asa cum au fost votate de Parlament, discutiile despre MCV si aderarea la Schengen se vor pune in alti termeni / Klaus Iohannis: Independenta justitiei e intangibila. Ma voi implica total si voi face tot, a

Presedintele Klaus Iohannis si seful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, sustine de la ora 15. 30 o declaratie comuna de presa la Bruxelles. Cei doi au discutat despre justitia din Romania si lupta anticoruptie. Potrivit unui comunicat al Presedintiei, pe agenda discutiilor figurau si pregatirea presedintiei romane a Consiliului UE din primul semestru al anului 2019, precum si teme de actualitate ale agendei europene.

VIDEO Avertismentul lui Juncker: Daca legile Justitiei raman asa cum au fost votate de Parlament, discutiile despre MCV si aderarea la Schengen se vor pune in alti termeni / Klaus Iohannis: Independenta justitiei e intangibila. Ma voi implica total si vo

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a avertizat miercuri ca daca legile Justitiei din Romania raman asa cum au fost votate de Parlament, discutiile despre MCV si aderarea la Schengen se vor pune in alti termeni. Juncker a mai spus intr-o conferinta de presa comuna la Bruxelles cu presedintele Klaus Iohannis ca nu vom accepta ca Romania sa faca pasi inapoi in privinta statului de drept. Klaus Iohannis a spus, la randul sau, ca independenta justitiei e intangibila. Ma voi implica total si voi face tot, absolut tot ce poate face un presedinte pentru a pastra lucrurile asa.

Klaus Iohannis: Asteptarea mea e ca la final sa avem legi care intaresc independenta justitiei. Pentru asta eu ma agit destul de mult; se vede, nu se vede, e partea a doua

Intrebat de un ziarist Euronews daca impartaseste ingrijorarea Comisiei Europene privind justitia, presedintele Klaus Iohannis a spus ca are asteptarea ca la final legile Justitiei sa intareasca independenta Justitiei. Pentru asta eu ma agit destul de mult; se vede, nu se vede, e partea a doua, a spus Iohannis intr-o conferinta de presa comuna la Bruxelles cu Jean Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene.

Liviu Dragnea, intalnire privata la Cotroceni cu Klaus Iohannis. Ce au discutat cei doi (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a dezvaluit intr-o declaratie data presei la Parlament ca a avut o convorbire privata cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni la finalul ceremoniei de.

Liviu Dragnea anunta ca a avut o discutie cu Klaus Iohannis, despre deplasarea presedintelui la Bruxelles

Seful PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri, la intrebarea unei ziariste, ca a avut o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, legata de vizita pe care seful statului roman o efectueaza in acesta zi la Bruxelles.

Liviu Dragnea: Nu s-a pus niciodata problema suspendarii din functie a lui Klaus Iohannis

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Antena 3, ca a contat foarte mult ca presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea coalitiei pentru functia de premier, mentionand ca in PSD si ALDE.

Se vorbeste despre un BLAT cu Klaus IOHANNIS!. Adrian Nastase ARUNCA BOMBA ZILEI!

Fostul premier, Adrian Nastase, a facut acuzatii grave la adresa PSD, sustinand ca acestia i-ar i-ar usura presedintelui Klaus Iohannis misiunea de a castiga al doilea mandat la Palatul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )