Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis a trimis acasa mai multi magistrati

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis a trimis acasa mai multi magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele pentru eliberarea din functie a mai multor magistrati, care se pensioneaza. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, este vorba despre. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis a dat afara mai multi magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele pentru eliberarea din functie a mai multor magistrati, care se pensioneaza. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, este vorba despre.

Presedintele Klaus Iohannis, fotografiat din nou in timp ce statea la rand pentru a urca pe partie in Muntii Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis a fost, sambata, din nou la schi in judetul Alba, in Muntii Sureanu, fiind fotografiat in timp ce statea la rand sa urce pe partie, relateaza News. ro. Si in 6 ianuarie, Iohannis a fost la schi in aceeasi locatie, pe domeniul schiabil din Romania aflat la cea mai mare altitudine.

Presedintele Klaus Iohannis, fotografiat din nou la coada pentru a urca pe partie in Muntii Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis a fost, sambata, din nou la schi in judetul Alba, in Muntii Sureanu, fiind fotografiat in timp ce astepta la rand sa urce pe partie. Si in 6 ianuarie, Iohannis a fost la schi pe aceeasi partie, pe domeniul schiabil din Romania aflat la cea mai mare altitudine.

Liviu Dragnea: Nu s-a pus niciodata problema suspendarii din functie a lui Klaus Iohannis

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Antena 3, ca a contat foarte mult ca presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea coalitiei pentru functia de premier, mentionand ca in PSD si ALDE.

Ce a aparut sambata pe pagina de Twitter a lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a comemorarii victimelor Holocaustului, in care afirma ca Romania continua sa lupte impotriva.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Internationala a comemorarii victimelor Holocaustului: Romania continua sa lupte impotriva oricarei forme de antisemitism, rasism, xenofobie si discriminare

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a comemorarii victimelor Holocaustului, in care afirma ca Romania continua sa lupte impotriva oricarei forme de antisemitism, rasism, xenofobie si discriminare.

Dragnea si Tariceanu, scrisoare pentru Klaus Iohannis

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu i-au trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care il anunta ca, luni, se va ajunge la votul de investitura, deci se va finaliza procedura de.

Klaus Iohannis, un nou weekend la schi in Muntii Sureanu: Cum a fost surprins seful statului(FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, isi petrece din nou sfarsitul de saptamana, la schi, in Muntii Sureanu, informeazaziarulunirea. ro. Seful statului a fost surprins.

Se vorbeste despre un BLAT cu Klaus IOHANNIS!. Adrian Nastase ARUNCA BOMBA ZILEI!

Fostul premier, Adrian Nastase, a facut acuzatii grave la adresa PSD, sustinand ca acestia i-ar i-ar usura presedintelui Klaus Iohannis misiunea de a castiga al doilea mandat la Palatul.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Guvern dupa depunerea juramintelor: Nu aceasta e performanta pe care o asteptau romanii

Klaus Iohannis a sustinut un discurs dupa terminarea depunerii juramintelor ministrilor din guvernul Dancila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )