Libnet.ro
UNICEF

22:45

Presedintele Klaus Iohannis implineste 56 de ani. Cum isi sarbatoreste ziua de nastere

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis implineste 56 de ani. Cum isi sarbatoreste ziua de nastere

Presedintele Klaus Iohannis implineste sambata 56 de ani. Seful statului se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis implineste 56 de ani

Aniversare cu prietenii pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului implineste sambata 56 de ani. Acesta se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere, informeaza B1 TV.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 55 de ani. Cum isi sarbatoreste ziua de nastere

Presedintele Klaus Iohannis implineste sambata 55 de ani. Seful statului se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 55 de ani

Aniversare cu prietenii pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului implineste sambata 55 de ani. Acesta se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere, informeaza B1 TV.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, implineste 56 de ani

Presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, s-a nascut la 13 iunie 1959, la Sibiu, intr-o familie de sasi transilvaneni, scrie Agerpres. intre anii 1979-1983, a urmat cursurile Facultatii de Fizica din.

Klaus Iohannis implineste sambata 56 de ani. Prima sarbatorire a zilei de nastere ca presedinte al Romaniei, la Neptun, alaturi de liberali

Nascut la 13 iunie 1959, Klaus Werner Iohannis isi serbeaza sambata ziua de nastere, pentru prima data din postura de presedinte al Romaniei. Pentru aceasta zi aniversara, Iohannis a ales statiunea Neptun, unde isi petrece weekendul impreuna cu sotia sa Carmen.

Klaus Iohannis implineste sambata 56 de ani. Presedintele isi petrece ziua de nastere la Neptun

Presedintele Klaus Iohannis implineste, sambata, 56 de ani si isi petrece ziua de nastere la Neptun, la vila de protocol, informeaza Mediafax. Pe litoral se afla si liderii PNL, care i-au transmis sefului statului La multi ani.

Monica Iacob Ridzi asteapta sa fie gratiata de presedintele Klaus Iohannis

Monica Iacob Ridzi spera sa obtina gratierea de la presedintele Klaus Iohannis si sa iasa din inchisoare. Fostul ministru al Tineretului se simte tot mai rau dupa gratii iar starea sa de sanatate se.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de acreditare a 10 ambasadori, intre care Hurezeanu si Cioroianu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, 10 decrete pentru acreditarea unor ambasadori, intre acestia numarandu-se Emil Hurezeanu - ambasador in Germania, Adrian Cioroianu - delegat permanent al Romaniei pe.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul britanic David Cameron, la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere, joi, cu premierul britanic David Cameron, la Bruxelles, unde are loc summitul UE-CELAC. in marja summitului UE-CELAC, desfasurat la Bruxelles, premierul David.

Presedintele Klaus Iohannis, nervos pe jurnalisti inaintea plecarii la Bruxelles: Ati terminat? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino-Americane si Caraibiene UE - CELAC), desfasurat la Bruxelles. La plecarea din tara, pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )