Libnet.ro
UNICEF

11:45

Klaus Iohannis implineste sambata 56 de ani. Presedintele isi petrece ziua de nastere la Neptun

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis implineste sambata 56 de ani. Presedintele isi petrece ziua de nastere la Neptun

Presedintele Klaus Iohannis implineste, sambata, 56 de ani si isi petrece ziua de nastere la Neptun, la vila de protocol, informeaza Mediafax. Pe litoral se afla si liderii PNL, care i-au transmis sefului statului La multi ani. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis implineste 55 de ani. Cum isi sarbatoreste ziua de nastere

Presedintele Klaus Iohannis implineste sambata 55 de ani. Seful statului se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere.

Klaus Iohannis implineste sambata 56 de ani. Prima sarbatorire a zilei de nastere ca presedinte al Romaniei, la Neptun, alaturi de liberali

Nascut la 13 iunie 1959, Klaus Werner Iohannis isi serbeaza sambata ziua de nastere, pentru prima data din postura de presedinte al Romaniei. Pentru aceasta zi aniversara, Iohannis a ales statiunea Neptun, unde isi petrece weekendul impreuna cu sotia sa Carmen.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 56 de ani. Cum isi sarbatoreste ziua de nastere

Presedintele Klaus Iohannis implineste sambata 56 de ani. Seful statului se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 55 de ani

Aniversare cu prietenii pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului implineste sambata 55 de ani. Acesta se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere, informeaza B1 TV.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 56 de ani

Aniversare cu prietenii pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului implineste sambata 56 de ani. Acesta se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere, informeaza B1 TV.

Aniversarea presedintelui: cum isi petrece Klaus Iohannis ziua de nastere

Presedintele Klaus Iohannis implineste, sambata, 56 de ani si isi petrece ziua de nastere la Neptun, la vila de protocol, pe litoral aflandu-se si liderii PNL, care i-au transmis sefului statului La multi ani, transmite corespondentul.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, implineste 56 de ani

Presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, s-a nascut la 13 iunie 1959, la Sibiu, intr-o familie de sasi transilvaneni, scrie Agerpres. intre anii 1979-1983, a urmat cursurile Facultatii de Fizica din.

intrevedere intre Klaus Iohannis si presedintele CEDO. Agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, vineri, cu presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO), Dean Spielmann, despre procesul de reforma a Curtii de la Strasbourg.

Klaus Iohannis castiga inca o batalie cu ANI

10- Magistratii de la Curtea de Apel Alba Iulia au admis contestatia lui Klaus Iohannis de anulare a raportului de incompatibilitate intocmit de ANI. Va amintim ca Agentia Nationala de Integritate il.

Pronuntare la Curtea de Apel Alba Iulia in dosarul in care Klaus Iohannis a contestat raportul ANI privind un conflict de interese

Curtea de Apel Alba Iulia se pronunta miercuri, 10 iunie, in dosarul in care Klaus Iohannis a solicitat anularea unui raport de evaluare intocmit de Agentia Nationala de Integritate, prin care aceasta constatase incalcarea legislatiei in domeniul conflictului de interese.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )