Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cruciala cu Angela Merkel. Romania se bucura de sustinerea Germaniei

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cruciala cu Angela Merkel. Romania se bucura de sustinerea Germaniei

Klaus Iohannis a avut doua intalniri importante astazi in Germania cu presedintele Joachim Gauck si cu Angela Merkel. in cadrul declaratiei sustinute dupa intalnirea cu Angela Merkel, presedintele. continuă pe Antena3

Vizita extrem de importanta pentru Romania si intrarea in Schengen. Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu Angela Merkel

Klaus Iohannis va avea doua intalniri importante astazi in Germania cu presedintele Joachim Gauck si cu Angela Merkel. Ceremonia primirii oficiale va avea loc la Palatul Bellevue din Berlin, la ora 13.

Presedintele Klaus Iohannis, in prima vizita oficiala in R. Moldova. intalnirea, la o saptamana dupa numirea noului Guvern

Presedintele Klaus Iohannis face prima vizita oficiala in Republica Moldova. intalnirea are loc la numai o saptamana dupa numirea noului Guvern de la Chisinau condus de Chiril Gaburici. Iohannis se va.

FOTO Presedintele Klaus Iohannis, primit cu paine, sare si vin moldovenesc la Chisinau

Klaus Iohannis a ajuns marti la Chisinau, fiind intampinat la aeroport de omologul sau moldovean, Nicolae Timofti. Iohannis a fost primit cu paine, sare si vin moldovenesc, iar la ressdinta de stat a presedintelui Republicii Moldova a fost primit pe acordurile imnului Desteapta-te, romane, interpretat de o fanfara. Iohannis a avut apoi o intrevedere tete-a-tete cu Timofti, cei doi urmand sa sustina declaratii comune de presa dupa intrevedere.

Angela Merkel, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Vrem sa dezvoltam colaborarea economica; am discutat despre proiecte de mare importanta

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a declarat ca doreste sa dezvolte colaborarea economica cu Romania, discutiile in acest sens cu presedintele Klaus Iohannis vizand proiecte economice de mare importanta.

Corespondenta de la Berlin. Klaus Iohannis discuta azi cu Angela Merkel despre aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi, la Berlin, cu omologul sau german Joachim Gauk, cu cancelarul Angela Merkel, si cu presedintele Bundestag-ului, Norbert Lammert. Discutiile vor viza aderarea Romaniei la spatiul Schengen si intarirea granitelor UE in estul Europei. Adevarul va transmite in format livetext toate intalnirile presedintelui Iohannis din aceasta zi.

Angela Merkel, despre o decizie in acest privind aderarea Romanei la Schengen: Nu pot sa afirm nimic acum

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in conferinta de presa sustinuta la Berlin impreuna cu cancelarul german Angela Merkel, ca Romania conteaza pe sprijinul Germaniei pentru identificarea unei solutii care sa permita avansarea spre realizarea obiectivului de aderare la spatiul Schengen. Merkel a declarat insa ca nu poate sa afirme nimic in momentul de fata cu privire la o posibila decizie in acest an privind aderarea Romaniei la Schengen.

Klaus Iohannis, la Chisinau: Ati impresionat Europa. Romania e alaturi de voi

Aflat in vizita oficiala la Chisinau, presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs in care a incurajat Moldova in procesul de aderare la Uniunea Europeana, afirmand ca pentru Romania, drumul Moldovei spre.

Klaus Iohannis va avea maine intrevederi cu presedintele Germaniei si cu Angela Merkel

Administratia Prezidentiala a anuntat, astazi, programul vizitei oficiale pe care presedintele Klaus Iohannis o face maine in Germania, seful statului urmand sa aiba convorbiri cu presedintele Joachim Gauck, cu cancelarul Angela Merkel, precum si o intalnire cu reprezentanti ai comunitatii romanesti.

Iohannis pleaca in vizita oficiala in Germania. Presedintele se intalneste cu Angela Merkel

Presedintele Klaus Iohannis va face, joi, o vizita in Germania, seful statului urmand sa aiba convorbiri cu presedintele Joachim Gauck, cu cancelarul Angela Merkel, precum si o intalnire cu reprezentanti ai.

Klaus Iohannis, la Berlin: Romania, interesata de atragerea investitorilor germani. Angela Merkel: Am discutat despre consolidarea statului de drept (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si cancelarul german Angela Merkel au sustinut o conferinta de presa comuna in cadrul careia au prezentat concluziile discutiilor pe care le-au purtat la Berlin. Seful statului roma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3136 seconds )