Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru toti parintii din Romania

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru toti parintii din Romania

Presedintele Klaus Iohannis incurajeaza parintii sa-si trimita copiii la scoala. Va incurajez sa ii trimiteti pe copii la scoala si sa le explicati ca pentru un timp scoala va fi diferita, a spus Klaus Iohannis, miercuri, la Palatul Cotroceni. continuă pe Antena3

Codul Silvic, promulgat de presedintele Klaus Iohannis

Autovehiculele care transporta masa lemnoasa taiata ilegal vor fi confiscate conform noului act normativ promulgat, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, si care modifica dispozitiile Codului Silvic prin incadrarea penala a furtului de arbori indiferent de prejudiciu.

Presedintele Klaus Iohannis, consultari cu Charles Michel si Angela Merkel, in pregatirea reuniunii Consiliului European din 24-25 septembrie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa la consultari, marti, ora 18, cu Charles Michel, presedintele Consiliului European,si cancelarul Angela Merkel, in pregatirea reuniunii Consiliului.

Klaus Iohannis: Scoala incepe in conditii exceptionale. Nu putem reduce riscul de infectare la zero Problema cu manualele e una vesnica. intregul sistem de achizitii e prost gandit si trebuie reevaluat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre deschiderea anului scolar si desfasurarea alegerilor locale in plina epidemie de.

Klaus Iohannis: Decizia de a deschide scolile, desi nu e una usoara, este corecta si necesara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca decizia de a deschide scolile, desi nu e una usoara, este corecta si necesara. El a incurajat parintii sa trimita copiii la scoala.

Klaus Iohannis, despre cetatenii care vor prezenta simptome de COVID-19 la intrarea la vot: Trebuie luate masuri speciale. Niciun alegator sa nu se trezeaca infectat, nimeni din comisie sa nu fie pus in pericol (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, in conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca in acest moment solutia avuta in vedere pentru alegatorii depistati cu simptome specifice infectiei cu noul.

Klaus Iohannis, despre cererea PSD de majorare a pensiilor cu 40%: Aceasta lege nu poate fi aplicata pentru ca banii nu exista. Majorarile vor fi facute atat cat permite bugetul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, despre planul PSD de a rescrie bugetul facut de Guvernul liberal ca nu sunt bani. Amintim ca PSD forteaza in Parlament, in cadrul discutiilor despre rectificarea.

Klaus Iohannis, campanie electorala pentru PNL: Ma astept la un rezultat record la alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a facut si in conferinta de miercuri de la Palatul Cotroceni campanie pentru Partidul National Liberal. intrebat fiind ce asteapta de la PNL la aceste alegeri, seful statului a spus ca asteapta un rezultat record si ca PSD sa nu mai ocupe jumatate de tara in ceea ce priveste pozitiile din administratia locala.

Klaus Iohannis: in acest an nu trebuie organizate festivitati de deschidere a scolii

In acest an nu trebuie organizate festivitati de inceput de an scolar, pentru ca e greu ca oamenii sa fie tinuti la distanta, spune presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Nici din aceasta campanie electorala nu lipsesc initiativele complet demagogice, cu mariri de venituri inaplicabile. Campionul populismului fara acoperire este, ca de obicei, PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in cadrul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, ca este important ca alegerile locale sa aiba loc pentru ca provizoratul si lipsa de legitimitate.

Klaus Iohannis, despre cresterea pensiilor si alocatiilor: Atat s-a putut! N-ar fi existat banii nici daca nu aveam epidemia. Nu se discuta despre taieri de salarii si pensii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, in conferinta de presa sustinutaa miercuri, la Palatul Cotroceni, ca atat majorarea pensiilor facuta de la 1 septembrie, cat si dublarea esalonata a alocatiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )