Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis, campanie electorala pentru PNL: Ma astept la un rezultat record la alegerile locale

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, campanie electorala pentru PNL: Ma astept la un rezultat record la alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a facut si in conferinta de miercuri de la Palatul Cotroceni campanie pentru Partidul National Liberal. intrebat fiind ce asteapta de la PNL la aceste alegeri, seful statului a spus ca asteapta un rezultat record si ca PSD sa nu mai ocupe jumatate de tara in ceea ce priveste pozitiile din administratia locala. continuă pe Antena3

VIDEO Campanie electorala PSD cu un boxer xenofob: Sa va iau defunctii si pe voi pe muschiul cavernos cremaster!

Calin Marincus, boxerul xenofob care zilele trecute sabota o intalnire electorala a USR, face campanie electorala pentru PSD Cluj, aducandu-i ode presedintei PSD Cluj, Anca Ciubancan. in schimb, pentru USR-PLUS are un mesaj grobian transmis din fata Catedralei Mantuirii Neamului.

Iohannis pune presiune pe PNL inainte de alegeri: Ma astept la un rezultat record cu mai multi primari si consilieri decat au avut in ultimii 30 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca are mari asteptari de la PNL, despre care spune ca ar putea sa aiba cel mai mare numar de alesi locali din ultimii 30 de ani.

Klaus Iohannis: Nici din aceasta campanie electorala nu lipsesc initiativele complet demagogice, cu mariri de venituri inaplicabile. Campionul populismului fara acoperire este, ca de obicei, PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in cadrul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, ca este important ca alegerile locale sa aiba loc pentru ca provizoratul si lipsa de legitimitate.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale: Asteptarea mea este ca PNL sa obtina cele mai multe mandate pe care le-a obtinut vreodata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis spune ca se asteapta ca, la alegerile locale din 27 septembrie, PNL sa onbtina un rezultat record, iar PSD sa nu mai detina jumatate dintre pozitiile din administratia locala.

Scandal cu sabii si topoare in campanie electorala, la Cernica. Oamenii primarului PNL, trimisi la bataie

Caz socant in comuna Cernica din judetul Ilfov. A fost bataie cu sabii si topoare, in plina campanie electorala. Oamenii primarului PNL i-au luat la bataie pe adversari.

Rares Bogdan a rabufnit. Mesajul violent pe care l-a dat in plina campanie electorala

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat ca urmeaza o perioada care in cartile de istorie va fi trecuta ca lunga guvernare liberala deoarece va fi guvernarea ce va marca viata in bine. Rares Bogdan a rabufnit Astazi, europarlamentarul Rares Bogdan a precizat, la o manifestare electorala organizata in municipiul Reghin, ca unii alegatori vor fi .

Klaus Iohannis, despre o posibila remaniere guvernamentala: O poveste simpla de campanie. Nu s-a discutat asa ceva (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, cu privire la zvonurile privind o posibila remaniere guvernamentala, ca este o poveste simpla de campanie. intrebat despre posibilele plecari din Executiv.

Campanie electorala fara idei

Campania electorala pentru alegerea primarului general al Bucurestiului - care ar trebui sa dea tonul toamnei electorale care va culmina cu alegerile legislative de pe 6 decembrie - este extrem de saraca.

Klaus Iohannis a facut marele anunt despre vaccin. Cand va fi disponibil in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a explicat ca exista o cursa in toata lumea pentru a se gasi un vaccin impotriva noului coronavirus, insa cel mai probabil pe la jumatatea anului 2021 am putea avea un vaccin bun. Klaus Iohannis a facut marele anunt despre vaccin Trebuie sa ne uitam si la ceea ce au spus .

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru toti parintii din Romania

Presedintele Klaus Iohannis incurajeaza parintii sa-si trimita copiii la scoala. Va incurajez sa ii trimiteti pe copii la scoala si sa le explicati ca pentru un timp scoala va fi diferita, a spus Klaus Iohannis, miercuri, la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )