Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele Klaus Iohannis: Nicio lege nu opreste un virus. Depinde de noi toti sa ingradim raspandirea acestei epidemii (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis: Nicio lege nu opreste un virus. Depinde de noi toti sa ingradim raspandirea acestei epidemii (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou apel catre societate, miercuri, indemnand cetatenii tarii sa respecte regulile de siguranta sanitara. Desi Guvernul are la dispozitie un nou. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Nicio lege nu opreste un virus, aici e contributia tuturor

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat miercuri ca nicio lege nu opreste un virus si ca e nevoie de contributia noastra, a tuturor pentru a raspunde la pandemia COVID-19, scrie Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis: Fondurile europene de 80 de miliarde de euro vor contribui la reconstruirea Romaniei. Banii trebuie folositi efectiv, nu numai teoretic, si avem un plan (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o declaratie de presa, miercuri, in care vorbeste despre planurile Executivului pentru folosirea fondurilor europene prevazute pentru tara noastra in bugetul.

Presedintele Klaus Iohannis, despre negocierile de la Bruxelles: Se discuta foarte aprins despre proportia intre granturi si imprumuturi. Pentru Romania, prioritatile raman aceleasi. Sunt moderat-optimist (VIDEO)

Presedintele KlausIohannis, a sustinut o declaratie de presa, duminica, in a treia zi de negocieri la nivelul UE cu privire la cadrul financiar multianual si fondul european de redresare economica. Seful.

KLAUS IOHANNIS: Cu cei 80 de miliarde de euro vom fi in situatia de a reconstrui Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca fondurile in valoare de 80 de miliarde de euro obtinute de la Uniunea Europeana vor fi folosite pentru reconstruirea Romaniei, punctand ca, in acest sens, este nevoie de un plan solid, bun si aplicabil.

KLAUS IOHANNIS: Am obtinut pentru Romania o suma de 79,9 miliarde de euro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa ce liderii UE au ajuns la un acord pe tema pachetului de relansare economica post-coronavirus, ca Romania a obtinut fonduri in valoare de 79,9 miliarde de euro.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE SUMMIT-UL UE: Toate tarile isi doresc sa ajunga la un acord comun, dar mai este mult de negociat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca liderii celor 27 de tari membre ale Uniunii Europene isi doresc un acord cu privire la planul de relansare economica post-coronavirus, dar mai este mult de negociat pentru ca sunt teme foarte complicate, conform Agerpres.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE SUMMIT-UL UE: Toate tarile isi doresc sa ajunga la un acord, dar mai este mult de negociat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca liderii celor 27 de tari membre ale Uniunii Europene isi doresc un acord cu privire la planul de relansare economica post-coronavirus, dar mai este mult de negociat pentru ca sunt teme foarte complicate, conform Agerpres.

Ce i s-a intamplat lui Klaus Iohannis cand a ajuns la uzina Ford din Craiova. A fost tratat ca un om de rand

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a testat un model Ford Puma, al doilea automobil introdus inca de anul trecut pe liniile de productie din Craiova, in timpul unei vizite la fabrica. Ce apatit Klaus Iohannis cand a ajuns la uzina Ford din Craiova. A fost tratat ca un om de rand Presedintele Klaus Iohannis a vizitat .

Klaus Iohannis, discutii la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri pe tema fondurilor europene. Presedintele va face apoi declaratii

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat la Palatul Cotroceni pentru discutii pe premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel.

Klaus Iohannis a semnat decretul. O noua zi nationala, pe 15 octombrie

Romanii vor avea o noua sarbatoare nationala, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul. Cel sarbatorit va fi comertul electronic, iar data aleasa este data de 15 octombrie, cand multi comercianti din Romania fura startul de Black Friday. Pe 15 octombrie are loc Ziua Nationala a comertului electronic PotrivitAdministratiei Prezidentiale,Klaus Iohannisa semnat miercuri, 22 .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )