Libnet.ro
UNICEF

22:45

KLAUS IOHANNIS: Nicio lege nu opreste un virus, aici e contributia tuturor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Nicio lege nu opreste un virus, aici e contributia tuturor

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat miercuri ca nicio lege nu opreste un virus si ca e nevoie de contributia noastra, a tuturor pentru a raspunde la pandemia COVID-19, scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis: Nicio lege nu opreste un virus. Depinde de noi toti sa ingradim raspandirea acestei epidemii (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou apel catre societate, miercuri, indemnand cetatenii tarii sa respecte regulile de siguranta sanitara. Desi Guvernul are la dispozitie un nou.

Ce i s-a intamplat lui Klaus Iohannis cand a ajuns la uzina Ford din Craiova. A fost tratat ca un om de rand

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a testat un model Ford Puma, al doilea automobil introdus inca de anul trecut pe liniile de productie din Craiova, in timpul unei vizite la fabrica. Ce apatit Klaus Iohannis cand a ajuns la uzina Ford din Craiova. A fost tratat ca un om de rand Presedintele Klaus Iohannis a vizitat .

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta la Cotroceni. Anunt de ultima ora al Guvernului

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, are astazi, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban,vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, conform Administratiei Prezidentiale. Update, declaratie Klaus Iohannis, 22 iulie 2020: Este o suma foarte mare si cu aacesti bani vom .

Klaus Iohannis a semnat decretul. O noua zi nationala, pe 15 octombrie

Romanii vor avea o noua sarbatoare nationala, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul. Cel sarbatorit va fi comertul electronic, iar data aleasa este data de 15 octombrie, cand multi comercianti din Romania fura startul de Black Friday. Pe 15 octombrie are loc Ziua Nationala a comertului electronic PotrivitAdministratiei Prezidentiale,Klaus Iohannisa semnat miercuri, 22 .

Dan Negru, replica dura data lui Klaus Iohannis. Ce i-a transmis vedeta TV

Ca replica la anuntul facut de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, Dan Negru a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj dur. Dan Negru, replica dura data lui Klaus Iohannis. Ce i-a transmis vedeta TV Presedintele Romaniei a anuntat ca Romania a obtinut suma de 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene. in urma acestui .

Cati bani va primi Romania de la Bruxelles. Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis vine cu precizari despre discutiile purtate recent la Bruxelles. Cu ce suma impresionanta a venit acasa seful statului? Proiectele europene bat la usa. Anunt Klaus Iohannis: Cati bani va primi Romania de la Bruxelles? Romania a obtinut o suma impresionanta pentru proiectele europene, a anuntat recent Klaus Iohannis. Este vorba despre 7. 9 miliarde .

KLAUS IOHANNIS: Cu cei 80 de miliarde de euro vom fi in situatia de a reconstrui Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca fondurile in valoare de 80 de miliarde de euro obtinute de la Uniunea Europeana vor fi folosite pentru reconstruirea Romaniei, punctand ca, in acest sens, este nevoie de un plan solid, bun si aplicabil.

De ce nu a purtat Klaus Iohannis masca. Explicatia Administratiei Prezidentiale

La Consiliul European, purtarea mastii de protectie a fost optionala, nu obligatorie, iar acesta a fost motivul pentru care presedintele Klaus Iohannis apare in unele imagini fara masca de protectie, iar in alte poze apare cu masca de protectie, la fel precum alti lideri europeni, a transmis azi Administratia Prezidentiala. De ce nu a purtat .

Reactia lui Mircea Badea, dupa ce Klaus Iohannis a aparut fara masca langa liderii europeni. Precaut sau prost!

Ii este recunoscuta virulenta cu care, cel putin in ultima perioada, vorbeste despre incapacitatea autoritatilor de a face fata actualei pandemii. De asemenea este inca in memoria colectiva atacul moderatorului la adresa presedintelui Iohannis, in aprilie, cand cel din urma ar fi justificat inchiderea scolilor bazandu-se pe un raport mincinos presupus facut de francezi. Reactia .

KLAUS IOHANNIS: Am obtinut pentru Romania o suma de 79,9 miliarde de euro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa ce liderii UE au ajuns la un acord pe tema pachetului de relansare economica post-coronavirus, ca Romania a obtinut fonduri in valoare de 79,9 miliarde de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )