Libnet.ro
UNICEF

15:45

Presedintele Klaus Iohannis: Niciodata in ultimele decenii nu am intampinat 1 Decembrie cu atata ingrijorare. Gandurile noastre se indreapta catre eroii acestui an, personalul medical, dar si catre victimele pandemiei (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis: Niciodata in ultimele decenii nu am intampinat 1 Decembrie cu atata ingrijorare. Gandurile noastre se indreapta catre eroii acestui an, personalul medical, dar si catre victimele pandemiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Zilei Nationale in cadrul ceremoniei de la Arcul de Triumf, dupa intonarea imnului national si dupa cea depus o coroana de flori i. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, luni, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Potrivit agendei sefului statului, vizita va avea avea loc la ora 13,00. Duminica, presedintele Klaus Iohannis a vizitat.

Presedintele Klaus Iohannis a depus in cadrul ceremoniei dedicate Zilei Nationale si o corona de flori in memoria victimelor pandemiei de coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a depus marti in cadrul ceremoniei dedicateZilei Nationale o corona de flori in memoeia eroilor romani cazuti pentru apararea patriei, dar si pentru memoria victimelor.

Raed Arafat, facut cavaler de presedintele Klaus Iohannis

Medicul Raed Arafat a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita la Call Center DSP Bucuresti

Klaus Iohannis efectueaza astazi, la ora 11:00, o vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Angajatii DSP Bucuresti, testati de urgenta. Presedintele Klaus Iohannis, asteptat sa participe la un eveniment pe Arena Nationala

Majoritatea angajatilor si voluntarilor Directiei de Sanatate Publica Bucuresti au fost convocati, sambata dimineata, la stadionul Arena Nationala pentru a fi testati, cu 24 de ore inainte de vizita presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului se va deplasa duminica pe Stadionul National.

KLAUS IOHANNIS: Romanii care au plecat in minivacanta sa respecte cu strictete masurile anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis astazi celor care au plecat in minivacanta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie sa se distreze, dar sa respecte cu strictete masurile pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus.

Ziua nationala a Romaniei. Klaus Iohannis, mesajul zilei de 1 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut un scurt discurs la Arcul de Triumf, cu ocazia sarbatorii Zilei Nationale in Romania.

VIDEO Iohannis:DSP-urile au fost total depasite la inceput. Unele inca mai sunt depasite

Presedintele Klaus Iohannis a realziat, duminica, o vizita la call-center-ul DSP Bucuresti. Seful statului a sustinut c anumite DSP-uri au fost total depasite de situatie in pandemie, iar unele inca mai au probleme.

KLAUS IOHANNIS: Administratia Prezidentiala si Guvernul intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Administratia Prezidentiala, Guvernul si alte institutii vor intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID, iar finalul primaverii ar fi posibil sa se termine prima runda de imunizare pentru toata populatia.

KLAUS IOHANNIS: inteleg ca testarea voluntarilor de la Call center-ul DSP Bucuresti a fost o actiune voluntara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca voluntarii care lucreaza la Call center-ul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti amenajat la Arena Nationala au fost testati pentru COVID-19 intr-o actiune voluntara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )