Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi, la Bruxelles, la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis participa astazi, la Bruxelles, la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic, organizat la Bruxelles sub egida Presedintiei estone a Consiliului Uniunii Europene, care va urmari sa confirme progresele din cele patru domenii prioritare de cooperare stabilite la Summitul preceden: capacitate administrativa si buna guvernare, oportunitati de piata, interconectari si schimbari climatice, mobilitate si contacte interumane. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis, la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic: Trebuie sa dam 2% pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic, organizat la Bruxelles sub egida Presedintiei estone a Consiliului Uniunii Europene, care va urmari sa confirme progresele din cele patru domenii prioritare de cooperare stabilite la Summitul preceden: capacitate administrativa si buna guvernare, oportunitati de piata, interconectari si schimbari climatice, mobilitate si contacte interumane.

Presedintele Klaus Iohannis participa,miercuri, la o dezbatere despre orasele la 100 de ani de la Marea Unire

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri, la Ploiesti, la dezbaterea despre Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire, a anuntat purtatorul de cuvant al presedintiei, Madalina Dobrovolschi.

Presedintele Klaus Iohannis, la Ploiesti. Este invitatul principal la o dezbatere pe tema Marii Uniri de la 1918

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri, 22 noiembrie, la Ploiesti, la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire, eveniment organizat de administratia publica locala.

Presedintele Iohannis participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic, care va fi organizat la Bruxelles, sub egida presedintiei estone a Consiliului Uniunii Europene, informeaza Administratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunicat de presa.

Presedintele Klaus Iohannis incurajeaza atragerea de investitori luxemburghezi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a incurajat atragerea de investitori luxemburghezi in domenii cu potential semnificativ cum ar fi: comunicatii si tehnologia informatiei, sectorul bancar, fonduri de investitii, turism sau tehnologii ecologice, in cadrul primirii, la Palatul Cotroceni, a ambasadorului Marelui Ducat de Luxemburg, Paul Alphons Steinmetz.

Iohannis participa, la Ploiesti, la o dezbatere privind orasele la 100 de ani de la Marea Unire

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi, la Ploiesti, la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor SMART pentru Ploiesti, organizata de autoritatile locale, a anuntat purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi.

Klaus Iohannis va participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Bruxelles

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va participa maine la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic, care va fi organizat la Bruxelles, sub egida Presedintiei estone a Consiliului Uniunii Europene, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

VIDEO Klaus Iohannis a calatorit cu trenul la Ploiesti. Presa locala scrie ca Primaria a asfaltat gropile doar pe unde va trece seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a calatorit miercuri dupa-amiaza cu trenul spre Ploiesti, unde va participa la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiesti. Seful statului a postat si o fotografie din tren pe pagina sa de Facebook. Ziarul Incomod din Ploiesti a scris, miercuri, ca Primaria din oras a asfaltat astazi gropile si denivelarile din zona Universitatii din Ploiesti, in ziua in care presedintele este asteptat la un eveniment gazduit de universitate.

Klaus Iohannis, intalnire cu omologul sau ucrainean. Ce au discutat despre romanii din Ucraina

Aflat la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic, organizat la Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu omologul sau ucrainean, Petro Porosenko Am avut o.

Klaus Iohannis a fost cu trenul la Ploiesti: Am vrut sa vad personal cum se circula

Presedintele Klaus Iohannis a postat miercuri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie care-l infatiseaza intr-un vagon de tren, spre Ploiesti, unde va participa la dezbaterea despre Orasele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )