Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, sedinta foto cu elevii si profesorii Colegiului HCC din Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, sedinta foto cu elevii si profesorii Colegiului HCC din Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni si o mica baie de multime printre elevii si profesorii Colegiului National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia, dupa festivitatea de deschidere a noului an scolar. continuă pe Adevărul

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, sedinta foto cu elevii si profesorii Colegiului Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni si o mica baie de multime printre elevii si profesorii Colegiului National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia, dupa festivitatea de deschidere a noului an scolar.

Mesajul presedintele Klaus Iohannis catre elevii din Romania: Scoala este singura cale de a va transforma pasiunile in competente reale

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la festivitatea de deschidere a anului scolar 2018-2019, la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia. Seful Statului a avut un mesaj pentru profesori si pentru elevi.

Presedintele Klaus Iohannis participa la deschiderea anului scolar de la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis participa luni, 10 septembrie, la festivitatea de deschidere a anului scolar 2018-2019, la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia.

VIDEO Klaus Iohannis a vizitat santierul din Alba Iulia unde va fi amplasat Monumentul Marii Uniri. Constructorii promit sa termine pana la 1 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, luni, la Alba Iulia si santierul Parcului Unirii, zona in care se lucreaza pentru amplasarea Monumentului Marii Uniri si reamenajarea zonei.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub semnul un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub deviza un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Mesajul lui Klaus Iohannis, cu ocazia sarbatorii Ros Hasana: Sa transmitem noilor generatii valorile de respect, dialog si toleranta

Presedintele Klaus Iohannis a adresat duminica un mesaj Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania cu prilejul sarbatorii Ros Hasana - Anul Nou Evreiesc 2018, acesta precizand ca trebuie transmis noilor generatii valorile de respect, dialog si.

Dezvaluire incredibila! Ce facea Klaus Iohannis in ziua in care invitase membri ai Guvernului la discutii

Surse convergente din mediul politic au dezvaluit penstru sursazilei ca presedintele Klaus Iohannis a plecat, joi, pe Litoral, dupa intalnirea ce ar fi trebuit sa aiba loc la Palatul Cotroceni, cu ministrii din.

Klaus Iohannis a dat unda verde pentru nceperea urmaririi penale a fostului ministru al Comunicatiilor

Presedintele Klaus Iohannis a avizat vineri cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu si a trimis-o catre ministerul Justitiei. Fostul demnitar este acuzat de procurorii anticoruptie de trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu.

SURSE: Donald Trump i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice, citate de Agerpres. Liderul de la Casa Alba i-ar fi transmis presedintelui Romaniei ca regreta ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )