Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis va fi premiat

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis va fi premiat

Presedintele Klaus Iohannis va participa la videoconferinta Charlemagne Prize Europa Summit, organ. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis: Vaccinarea populatiei generale va avea loc probabil undeva in primavara spre vara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in cadrul unei videoconferinte cu prefectii,ca este probabil ca populatia generala a Romaniei sa fie vaccinata impotriva noului coronavirus in primavara.

Presedintele Klaus Iohannis: intreaga Europa, intr-un moment dramatic. Virusul se raspandeste mult mai puternic decat in primavara Este imperativ sa evitam blocarea spitalelor si sa dam sansa la tratament tuturor celor bolnavi!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sutinut o conferinta de presa, marti, la Palatul Cotroceni, context in care a raspuns la intrebari legate evolutia epidemiei de COVID-19 si strategia autoritatilor.

KLAUS IOHANNIS: Perioada pe care o traversam necesita mai mult ca niciodata unitatea statelor UE

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, astazi, la videoconferinta Charlemagne Prize Europa Summit, ca, in contextul crizei generate de pandemia de COVID-19, este nevoie de unitatea statelor membre ale Uniunii Europene, consens si depasirea discrepantelor.

KLAUS IOHANNIS: Avem un numar prea mare de cazuri grave la ATI

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca efectul masurilor de la inceputul lui octombrie il reprezinta plafonarea vizibila a numarului de cazuri de COVID-19, dar plafonarea la 10. 000 de cazuri e mult prea sus. Iohannis a remarcat ca avem un numar prea mare de cazuri grave la ATI si de decese, subliniind ca masurile in vigoare incepand de luni isi vor arata efectele in 2-3 saptamani, transmite News. ro.

KLAUS IOHANNIS: Comparatia cu trimestrul ll al acestui an ne arata ca economia isi revine

Comparatia cu trimestrul ll al acestui an ne arata ca economia isi revine, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis dupa ce datele INS au indicat ca Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut cu 5,6% in trimestrul 3, pe seria ajustata sezonier, comparativ cu trimestrul anterior, iar fata de acelasi trimestru din anul 2019 economia a scazut cu 6%, atat pe seria bruta cat si pe seria ajustata sezonier, .

KLAUS IOHANNIS: Crearea unui consens pentru o Romanie digitala, inceputul unui drum catre o Romanie normala

Romania lucreaza intens la definitivarea unui Plan national de redresare si rezilienta, cu reforme si investitii care sa intareasca potentialul de crestere economica si sa sprijine in mod adecvat tranzitia verde si cea digitala, a afirmat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis la evenimentul Go Tech World 2020.

KLAUS IOHANNIS: Lupta cu pandemia e si un test al solidaritatii pe care suntem obligati sa il trecem

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa intalnirea cu responsabili din sanatate pe tema pandemiei de COVID-19, ca, pana cand nu vom avea un vaccin eficient, nu exista o alta solutie decat impunerea unor noi masuri restrictive severe pentru a plafona curba infectarilor.

Klaus Iohannis a convocat o videoconferinta cu prefectii: La discutiile despre gestionarea epidemiei de COVID-19 participa si mai multi membri ai Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, la ora 13. 00 o videoconferinta cu prefectii pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19, informeaza Administratia Prezidentiala. Klaus Iohannis, discutii.

Klaus Iohannis, catre prefecti: Nu deveniti sursa de stiri panicarde. Sa luam deciziile cu mintea limpede. Trebuie sa fim fiermi!

Presedintele Klaus Iohannis participa joi de la ora 13. 00 la Palatul Cotroceni la o videoconferinta pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19. Printre participanti se regasesc premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat.

Klaus Iohannis participa la videoconferinta Charlemagne Prize Europa Summit. in 2021 va primi premirul Carol cel Mare

Vineri, Klaus Iohannis va participa la videoconferinta Charlemagne Prize Europa Summit, ce este organizata de Societatea pentrul Conferirea Premiului Carol cel Mare al orasului Achen. Cu aceasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )