Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Institutul Clinic Fundeni

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Institutul Clinic Fundeni

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza duminica Institutul Clinic Fundeni, iar la final va sustine declaratii de presa. continuă pe Adevărul

ASTAZI: Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Institutul Clinic Fundeni

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza duminica Institutul Clinic Fundeni, iar la final va sustine declaratii de presa, conform news. ro.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Institutul Clinic Fundeni, duminica dimineata

Presedintele Klaus Iohannis face duminica dimineata oin vizita la Institutul Clinic Fundeni. Potrivit Administratiei Prezidentiale, dupa vizita programata laora 09. 30, seful statului va.

Klaus Iohannis viziteaza duminica Institutul Clinic Fundeni

Presedintele Romaniei merge duminica dimineata la Institutul Clinic Fundeni intr-o vizita in care va.

Presedintele Klaus Iohannis: Economia si-a revenit, dar nu vrem sa strangulam aceasta revenire. Vrem sa incurajam economia sa creasca mai mult si mai repede

Presedintele Klaus Iohannis a precizat joi ca economia Romaniei si-a revenit, dupa blocajul impus in contextul pandemiei de coronavirus, cu toate acestea seful statului a declarat ca actuala guvernare nu.

Cum arata ansamblul modular de la Institutul Fundeni, unde vor fi triati bolnavii COVID (Galerie foto)

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, duminica, Institutul Clinic Fundeni din Capitala, acolo unde a fost inaugurat un nou ansamblu modular pentru bolnavii COVID-19, care au nevoie de tratament la Terapie intensiva.

Iohannis, intrebat daca este posibila carantina in Capitala: Este o masura care si-a dovedit eficienta acolo unde a fost luata, insa problematic este efectul economic

Desi sunt semne pozitive, mai avem inca mult de luptat impreuna pentru a tine pandemia sub control, a spus duminica presedintele Klaus Iohannis, sustinand din nou ca masurile puse in aplicare de autoritati aua fost cele corecte. intrebat daca este posibila in saptamanile urmatoare carantinarea Capitalei, Iohannis a evitat un raspuns direct. El a afirmat ca in toate localitatile in care a fost luata aceasta masura s-a redus raspandirea virusului, insa problematic este efectul economic, fiindca restrictionarile au un efect economic negativ masurabil.

Sapte decrete de promulgare a unor normative, semnate vineri de Presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 20 noiembrie, sapte decrete de promoulgare a.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Bucurestiului: E o masura care si-a dovedit eficienta, insa problematic este efectul economic. Expertii recomanda dupa o analiza atenta, unde se impune si unde nu se impune carantinarea

Klaus Iohannis a sustinut, duminica dimineata, o scurta conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul Clinic Fundeni. intrebat daca este posibilitatea ca Bucurestiul sa fie carantinat in periaoda,.

Klaus Iohannis: Presiunea pe sectiile ATI se mentine la cote ridicate. Am hotarat sa marim capacitatea (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, duminica dimineata, la Institutul Clinic Fundeni, ca presiunea pe sectiile ATI se mentine la cote ridicate, astfel ca s-a hotarat marirea.

Klaus Iohannis: Compartimentele modulare sunt o solutie in pandemia COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, ca solutia de moment in aceasta criza din sanatate sunt compartimentele modulare. Declaratia a fost facuta dupa ce seful statului a vizitat Instititul Fundeni din Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )