Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis a promulgat legea starii de alerta

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a promulgat legea starii de alerta

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. continuă pe Antena3

Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta. Intra in vigoare luni

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta, adoptata miercuri de Parlament. Legea va intra in vigoare abia luni. Prin urmare, in timpul weekend-ului e permisa libertatea de miscare totala, pentru ca dreptul la libera circulatie nu poate fi ingradit decat prin lege. Terasele si mall-urile vor ramane inchise. Se vor deschide frizeriile si cabinetele stomatologice.

Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta Actul normativ intra in vigoare luni

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind starea de alerta, adoptata in urma cu doua zile de Parlament. Aceasta asigura cadrul pentru luarea masurilor in stare de alerta, inclusiv cuantumul amenzilor. Legea intra in vigoare luni, la trei zile de la publicarea in Monitorul Oficial.

Precedent periculos. PNL a depus un amendament la legea starii de alerta care incalca flagrant Constitutia

Deputatul PNL Florin Roman a depus un amendament prin care legea starii de alerta, dezbatuta acum de Parlament, ar trebui sa intre in vigoare imediat dupa promulgare. Amendamentul incalca flagrant Constitutia, care stipuleaza ca orice lege intra in vigoare la trei zile dupa publicarea in Monitorul Oficial. Legea privind starea de alerta va produce efecte incepand de luni. in weekend, Guvernul nu va putea ingradi libertatea de miscare.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, aplicabile in timpul starii de alerta instituita joi seara pentru 30 de zile, care insa vor intra in vigoare la trei zile de la publicarea in Monitorul Oficial.

CORONAVIRUS |Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta: Actul normativ cuprinde masurile pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri dimineata, legea privind starea de alerta, anunta Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa. Starea de urgenta instituita pe teritoriul.

CORONAVIRUS |Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta: Actul normativ cuprinde masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri dimineata, legea privind starea de alerta, anunta Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa. Starea de urgenta instituita pe teritoriul.

Klaus Iohannis: incetarea starii de urgenta nu echivaleaza cu finalul epidemiei Azi, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta declara starea de alerta si va lua toate masurile. Nu vor urma 3 zile fara reguli si restrictii Daca situatia se va inrauta

Presedintele Klaus Iohannis spune ca exista cadrul legal in vigoare in baza caruia vor fi luate masurile in starea de alerta care va intra in vigoare de vineri si ca nu exista niciun vid legislativ. El a avertizat ca ridicarea starii de urgenta in Romania nu inseamna finalul epidemiei de coronavirus si ca, daca situatia se va inrautati si se va ajunge la aglomerarea spitalelor, nu va ezita sa instituie din nou starea de urgenta.

Mediul de afaceri denunta modificarile din Parlament la legea starii de alerta: Creste riscul de contaminare la locul de munca

Unele dintre modificarile facute in graba de Parlament pe proiectul de lege privind instituirea starii de alerta pot afecta siguranta angajatilor din 15 mai, pentru ca fac, in unele cazuri, imposibila asigurarea distantarii sociale, obligatorie si in perioada imediat urmatoare, acuza confederatia patronala Concordia, care reprezinta cele mai mari federatii sectoriale din economie.

Klaus Iohannis: Daca situatia se va inrautati, nu voi ezita sa declar din nou starea de urgenta NU vor urma 3 zile fara reguli si restrictii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, in ultimul sau discurs in timpul starii de urgenta, ca lupta romanilor cu epidemia de coronavirus nu s-a terminat. Cand se va sfarsi, nu putem sti, dar depinde doar.

LEGEA STARII DE ALERTA A TRECUT DE LEGISLATIV: Restrictionarea drepturilor si libertatilor, cenzurata de Parlament

Proiectul de lege privind reglementarea starii de alerta a trecut de Parlament, dupa ce actul normativ elaborat de Guvern a fost adoptat, cu amendamente, si de Camera Deputatilor, cu . 267 de voturi pentru, 26 impotriva, 5 abtineri, 3 parlamentari nu au votat, in calitate de for decizional .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )