Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis a schimbat din functie 12 ambasadori. Printre acestia se numara ambasadorul Romaniei in Rusia si in Ungaria

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis a schimbat din functie 12 ambasadori. Printre acestia se numara ambasadorul Romaniei in Rusia si in Ungaria

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri mai multe decrete privind rechemarea mai multor ambasadori ai Romaniei, printre acestia aflandu-se si diplomati cu o vasta experienta, cum este cazul ambasadorului. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, consultari cu Charles Michel si Angela Merkel, in pregatirea reuniunii Consiliului European din 24-25 septembrie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa la consultari, marti, ora 18, cu Charles Michel, presedintele Consiliului European,si cancelarul Angela Merkel, in pregatirea reuniunii Consiliului.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care reduce varsta de pensionare pentru locuitorii din zonele afectate de poluare.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea potrivit careia beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani, fara penalizare, persoanele care au locuit cel putin 30 de ani in unele zone.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru toti parintii din Romania

Presedintele Klaus Iohannis incurajeaza parintii sa-si trimita copiii la scoala. Va incurajez sa ii trimiteti pe copii la scoala si sa le explicati ca pentru un timp scoala va fi diferita, a spus Klaus Iohannis, miercuri, la Palatul Cotroceni.

Codul Silvic, promulgat de presedintele Klaus Iohannis

Autovehiculele care transporta masa lemnoasa taiata ilegal vor fi confiscate conform noului act normativ promulgat, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, si care modifica dispozitiile Codului Silvic prin incadrarea penala a furtului de arbori indiferent de prejudiciu.

Klaus Iohannis: Nici din aceasta campanie electorala nu lipsesc initiativele complet demagogice, cu mariri de venituri inaplicabile. Campionul populismului fara acoperire este, ca de obicei, PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in cadrul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, ca este important ca alegerile locale sa aiba loc pentru ca provizoratul si lipsa de legitimitate.

Klaus Iohannis: Scoala incepe in conditii exceptionale. Nu putem reduce riscul de infectare la zero Problema cu manualele e una vesnica. intregul sistem de achizitii e prost gandit si trebuie reevaluat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre deschiderea anului scolar si desfasurarea alegerilor locale in plina epidemie de.

Ambasadorii Romaniei in Rusia si Ungaria, rechemati din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind rechemarea din functie a doisprezece ambasadori, printre care ambasadorul Romaniei in Rusia, Vasile Soare, si in Ungaria, Marius-Gabriel Lazurca.

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru rechemarea mai multor ambasadori, inclusiv a lui Vasile Soare, ambasadorul Romaniei in Rusia

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele pentru rechemarea a 12 ambasadori, printre care si a lui Vasile Soare, ambasadorul Romaniei in Rusia, a lui Gabriel-Catalin Sopanda, ambasadorul Romaniei in Turcia, a Brandusei Ioana Predescu, ambasadoarea Romaniei in Olanda si a lui Razvan Rotundu, ambasadorul Romaniei in Finlanda.

EXCLUSIV MAE despre rechemarea celor 12 ambasadori romani: Au ajuns la indeplinirea mandatului, acesta fiind un ciclu firesc in serviciul diplomatic

EXCLUSIV Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri mai multe decrete privind rechemarea unui numar de 12 ambasadori ai Romaniei, printre acestia aflandu-se si diplomati cu o vasta experienta, cum este cazu.

Ora 18.00. Klaus Iohannis, conferinta de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine miercuri, de la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, transmite Administratia Prezidentiala.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )