Libnet.ro
UNICEF

13:45

Presedintele Klaus Iohannis a suferit o interventie chirurgicala in cursul zilei de joi, 25 octombrie

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis a suferit o interventie chirurgicala in cursul zilei de joi, 25 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe Ilie Balaci

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de decorare post-mortem a fotbalistului Ilie Balaci. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a conferit post-mortem Ordinul.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, la ceremonia organizata de Ziua Armatei Romane

Presedintele Romaniei si premierul Viorica Dancila participa, joi, laceremonia militara deZilei Armatei Romaniei, organizata in Parcul Carol din Capitala. Ne gasim astazi intr-un.

Presedintele Iohannis a suferit o interventie chirurgicala

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a fost internat joi, 25 octombrie a. c. , la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang. Interventia s-a desfasurat conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune. Presedintele Romaniei este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei, starea sa de sanatate fiind optima, anunta Administratia prezidentiala intr-un comunicat.

Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala.

KLAUS IOHANNIS, INTERNAT SI OPERAT LA SPITALUL MILITAR

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar. Seful statului a suferit o operatie la umarul stand, starea sa de sanatate fiind una buna, anunta Administratia.

KLAUS IOHANNIS, INTERNAT SI OPERAT LA SPITALUL MILITAR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar. Seful statului a suferit o operatie la umarul stang, starea sa de sanatate fiind una buna, anunta Administratia.

ALDE merge separat la consultarile de miercuri cu presedintele Klaus Iohannis

ALDE va participa miercuri la consultarile de la Cotroceni pe tema legislatiei din domeniul Justitiei, dar nu va merge impreuna cu PSD, au informat marti surse din partid.

UPDATE Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar/ Medicii spun ca a fost o interventie minim invaziva

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala. Medicii de la spitalul Militar spun ca interventia a fost minim invaziva si a decurs fara probleme fiind voba de impingement conflict) subacromial drept, bursita subacromiala dreapta si leziune de tendon supraspinos.

Klaus Iohannis a fost operat la umarul stang. Care e starea lui de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davilapentru o interventie chirurgicala la umarul stang, interventia desfasurandu-se.

Medicii Spitalului Militar dau detalii despre operatia suferita de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a suferit, joi, o interventie minim invaziva artroscopica la umarul stang, iar operatia a decurs fara probleme, au anuntat, joi seara, reprezentantii Spitalului Urgenta Militar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )