Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis a fost operat la umarul stang. Care e starea lui de sanatate

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a fost operat la umarul stang. Care e starea lui de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davilapentru o interventie chirurgicala la umarul stang, interventia desfasurandu-se. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala.

UPDATE Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar/ Medicii spun ca a fost o interventie minim invaziva

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala. Medicii de la spitalul Militar spun ca interventia a fost minim invaziva si a decurs fara probleme fiind voba de impingement conflict) subacromial drept, bursita subacromiala dreapta si leziune de tendon supraspinos.

KLAUS IOHANNIS, INTERNAT SI OPERAT LA SPITALUL MILITAR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar. Seful statului a suferit o operatie la umarul stang, starea sa de sanatate fiind una buna, anunta Administratia.

KLAUS IOHANNIS, INTERNAT SI OPERAT LA SPITALUL MILITAR

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar. Seful statului a suferit o operatie la umarul stand, starea sa de sanatate fiind una buna, anunta Administratia.

Presedintele Klaus Iohannis a suferit o interventie chirurgicala in cursul zilei de joi, 25 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang.

Medicii Spitalului Militar dau detalii despre operatia suferita de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a suferit, joi, o interventie minim invaziva artroscopica la umarul stang, iar operatia a decurs fara probleme, au anuntat, joi seara, reprezentantii Spitalului Urgenta Militar.

Cum a fost primit discursul lui Klaus Iohannis din Parlamentul European

Discursul de marti al presedintelui roman Klaus Iohannis privind viitorul Uniunii din cadrul plenului Parlamentului European a fost perceput drept unul proeuropean si care a pledat pentru integrare si unitate, dar.

Mircea Badea, despre discursul lui Klaus Iohannis: Sunt oripilat. O serie de platitudini. Nimic nu a spus. Ce gandeste? in mod evident, nimic

Mircea Badea a analizat in termeni duri discursul lui Klaus Iohannis din Parlamentul European, fiind de parere ca acesta a fost laudat degeaba in spatiul public, pentru ca a fost lipsit de esenta si ca, de.

Cele 7 intrebari ale PSD pentru Klaus Iohannis, inmanate de Liviu Dragnea presedintelui in timpul consultarilor de la Cotroceni

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca i-a lasat presedintelui Klaus Iohannis un set de sapte intrebari. Documentul a fost obtinut de.

Klaus Iohannis, mesaj TRANSANT in privinta justitiei si a statului de drept: Nu sunt dispus sa cobor standardele!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj transant in privinta implicarii sale in apararea justitiei din Romania si a statului de drept. Seful statului a fost intrebat, in cadrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )