Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 19.00

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 19.00

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la ora 19,00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, a informat Administratia Prezidentiala. Stire in curs de actualizare . continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis: Am discutat despre situatia justitiei. Toti cei prezenti s-au aratat ingrijorati

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi seara o declaratie de presa la Palatul Cotroceni,la finalul consultarilorpe tema situatiei din Justitie. Am avut consultari cu reprezentantii.

Augustin Lazar sustine o declaratie de presa la ora 11.00 / Este prima iesire publica a procurorului general dupa acuzatiile ca in perioada comunista ar fi refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip

Procurorul general Augustin Lazar va sustine, luni, de la ora 11. 00, o declaratie de presa, a anuntat Ministerul Public. Este prima iesire publica a lui Lazar dupa acuzatiile potrivit carora ar fi facut parte dintr-o comisie care la mijlocul anilor '80 a refuzat eliberarea disidentului anticomunist Iulius Filip.

LIVETEXT Augustin Lazar sustine o declaratie de presa la ora 11.00 / Este prima iesire publica a procurorului general dupa acuzatiile ca in perioada comunista ar fi refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip

Procurorul general Augustin Lazar va sustine, luni, de la ora 11. 00, o declaratie de presa, a anuntat Ministerul Public. Este prima iesire publica a lui Lazar dupa acuzatiile potrivit carora ar fi facut parte dintr-o comisie care la mijlocul anilor '80 a refuzat eliberarea disidentului anticomunist Iulius Filip.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora la Cotroceni: Europa are nevoie de un nou suflu antreprenorial

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri,la Forumul European pentru Antreprenoriat European Entrepreneurship Forum), organizat la Palatul Cotroceni. La Consiliul European de luna trecuta am.

KLAUS IOHANNIS: Am foarte multa deschidere pentru consultarile cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, ca are foarte multa deschidere pentru consultarile cu partidele si ca i se pare ciudat sa refuzi o oferta la dialog cu presedintele Romaniei.

Planul PSD pentru referendumul lui Klaus Iohannis

Presedintele organizatiei femeilor social-democrate, Rovana Plumb, a afirmat, miercuri, la 100 de minute, ca PSD nu va boicota referendumul anuntat de presedintele Klaus Iohannis. Plumb spune ca referendumul nu.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu Opozitia: Toti cei care au participat isi doresc referendum. Asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca

Toate partidele de Opozitie sustin referendumul pe Justitie propus de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a declarat ca asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca. Indiferent de optiunile politice, cu totii ne dorim o Romanie cu o justitie indepenenta, dreapta, scoasa de sub influenta politicului, a mai spus Iohannis.

Klaus Iohannis nu spune ce urmeaza dupa consultarile pe tema situatiei din Justitie

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis are consultari cu UDMR. De la 18. 15 este programat Grupul parlamentar al minoritatilor nationale. ----------------- UPDATE - Consultarile presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, prima reactie, dupa ce Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata: Crimele nu pot ramane nepedepsite!

Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si trimiterea cauzei spre judecare. Presedintele Klaus Iohannis considera ca acesta reprezinta un pas extrem de important, dupa o lunga perioada de timp, in stabilirea adevarului cu privire la evenimentele din Decembrie 1989. Crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite!.

Klaus Iohannis, despre trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie, dupa trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei. Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )