Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis sustine prima conferinta de presa din acest an

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis sustine prima conferinta de presa din acest an

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, de la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a transmis Administratia Prezidentiala. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis sustine marti, de la ora 18.00, o conferinta de presa

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, de la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a transmis Administratia Prezidentiala.

VIDEO Klaus Iohannis: Bugetul pe 2021 va fi centrat pe investitii, dezvoltarea infrastructurii si sprijinirea mediului de afaceri Vaccinarea in masa, singura solutie pentru a ne reintoarce la normalitate

Bugetul pentru anul 2021 va fi centrat pe investitii, dezvoltarea infrastructurii si sprijinirea mediului de afaceri, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, in prima conferinta de presa din acest an. Seful statului a subliniat ca, tot in acest an, este obligatoriu sa inceapa un proces de resetare a statului care sa puna in centru accesul cetateanului la servicii si informatii publice.

Klaus Iohannis, despre scandalul schimbarii directorilor din mii de scoli: Banuiesc ca undeva, prin vara vom avea primul val de concursuri pentru aceste functii de conducere

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat martis eara in cadrul unei conferinte de presa la Palatul Cotroceni cum comenteaza schimbarea din functie a mii de directori. Seful statului a apreciat ca aceasta.

Presedintele Klaus Iohannis se va vaccina public vineri. Ce spune despre certificatele de vaccinare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Palatul Cotroceni, ca se va vaccina anti-COVID-19 pu.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa marti, la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Desi nu au fost furnizate detalii despre subiectele pe care le.

Klaus Iohannis: Trebuie sa stopam pandemia si asta tine de reusita campaniei de vaccinare. Ma voi vaccina pe 15 ianuarie. Ideea unui certificat de vaccinare nu mi se pare una buna

Presedintele Klaus Iohannis sustine, marti, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a anuntat astfel ca se va vaccina anti-COVID-19, vineri, 15 ianuarie, in prima zi a celei de-a doua etape.

Klaus Iohannis: Revenirea la normalitate depinde de succesul campaniei de vaccinare

Klaus Iohannis sustine la aceasta ora, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa.

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Klaus Iohannis: Ma voi vaccina public in data de 15 ianuarie (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti, 12 ianuarie, seful statului a fost intrebat cand se va imuniza impotriva noului coronavirus. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca se va imuniza in data de 15.

Klaus Iohannis: Vaccinarea in masa reprezinta singura solutie pentru a ne intoarce la normalitate De succesul campaniei depinde relansarea economica a Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in timpul conferintei de presa de marti de relansarea economica a Romaniei, dar si reluarea activitatilor zilnice cu care oamenii erau obisnuiti, depind de evolutia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )