Libnet.ro
UNICEF

05:45

Presedintele Klaus Iohannis sustine marti, de la ora 18.00, o conferinta de presa

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis sustine marti, de la ora 18.00, o conferinta de presa

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, de la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a transmis Administratia Prezidentiala. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis sustine prima conferinta de presa din acest an

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, de la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a transmis Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis se va vaccina public vineri. Ce spune despre certificatele de vaccinare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Palatul Cotroceni, ca se va vaccina anti-COVID-19 pu.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa marti, la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Desi nu au fost furnizate detalii despre subiectele pe care le.

Klaus Iohannis: Trebuie sa stopam pandemia si asta tine de reusita campaniei de vaccinare. Ma voi vaccina pe 15 ianuarie. Ideea unui certificat de vaccinare nu mi se pare una buna

Presedintele Klaus Iohannis sustine, marti, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a anuntat astfel ca se va vaccina anti-COVID-19, vineri, 15 ianuarie, in prima zi a celei de-a doua etape.

VIDEO Klaus Iohannis: Bugetul pe 2021 va fi centrat pe investitii, dezvoltarea infrastructurii si sprijinirea mediului de afaceri Vaccinarea in masa, singura solutie pentru a ne reintoarce la normalitate

Bugetul pentru anul 2021 va fi centrat pe investitii, dezvoltarea infrastructurii si sprijinirea mediului de afaceri, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, in prima conferinta de presa din acest an. Seful statului a subliniat ca, tot in acest an, este obligatoriu sa inceapa un proces de resetare a statului care sa puna in centru accesul cetateanului la servicii si informatii publice.

Klaus Iohannis: Revenirea la normalitate depinde de succesul campaniei de vaccinare

Klaus Iohannis sustine la aceasta ora, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa.

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Klaus Iohannis despre inghetarea salariilor: Asta este!

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti seara, masura inghetarii salariilor in sectorul de stat, in contextul crizei economice agravate de pandemie. Este o masura care a determinat mai multe sindicate, intre care ale politistilor si ale lucratorilor din sectorul sanitar, sa organizeze actiuni de protest.

Klaus Iohannis, intrebat despre disputele din coalitie: Nu e ca la armata, unul comanda si toti executa. Este absolut normal sa existe opinii, poate foarte diferite

Intrebat despre unele dispute intre partenerii de guvernare, presedintele Klaus Iohannis a precizat marti seara ca toate acestea nu sunt neintelegeri in sanul coalitii, ci discutii in urma carora se ajunge.

Klaus Iohannis: Masura inghetarii salariilor mi se pare una justa. Trebuie sa fim constienti ca economia a suferit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca masura inghetarii salariilor i se pare una justa sica trebuie sa fim foarte constienti ca economia a suferit. Masura inghetarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )