Libnet.ro
UNICEF

15:15

Presedintele Klaus Iohannis vine pe 18 iulie in Vrancea, sa omagieze ostasii romani care si-au dat viata in Primul Razboi Mondial

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis vine pe 18 iulie in Vrancea, sa omagieze ostasii romani care si-au dat viata in Primul Razboi Mondial

Presedintele tarii va fi prezent la Marasti, in seara de 18 iulie, unde va avea loc un ceremonial militar la 100 de ani de la batalii. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis isi mentine aprecierea fata de activitatea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, desi aceasta a refuzat sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta

Refuzul Laurei Codruta Kovesi de a se prezenta pentru a fi audiata la Comisia parlamentara de ancheta pentru alegerile din 2009, precum si faptul ca a fost reclamata la ministrul Justitiei pentru aceasta atitutine nu schimba cu nimic aprecierea presedintelui Iohannis fata de sefa DNA.

Ce crede Klaus Iohannis despre activitatea DNA: Administratia Prezidentiala a facut ANUNTUL

Purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a dat asigurari marti, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Klaus Iohannis este multumit de activitatea.

Ce crede Klaus Iohannis despre activitatea DNA: Administratia Prezidentiala a facut ANUNTUL (VIDEO)

Purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a dat asigurari marti, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Klaus Iohannis este multumit de activitatea.

Klaus Iohannis: Parteneriatul strategic cu Statele Unite a marcat decisiv evolutia noastra

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, marti, ca Parteneriatul strategic cu Statele Unite a marcat decisiv evolutia Romaniei.

Klaus Iohannis a promulgat legea care aduce avantaje angajatorilor. in ce conditii vor primi bani de la stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea care prevede ca angajatorul ce incheie un contract de ucenicie sau de stagiu, pe toata perioada derularii acestuia, va beneficia, la cerere, de o suma.

Klaus Iohannis trimite spre reexaminare Legea privind organizarea si functionarea invatamantului dual

Presedintele Klaus Iohannis a trimis spre reexaminare Legea care reconfigureaza cadrul normativ ce vizeaza organizarea si functionarea invatamantului dual in Romania, apreciind ca poate avea multiple efecte negative asupra calitatii procesului educational.

De ce merge Klaus Iohannis in Secuime

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Harghita si Covasna, anuntata pentru data de 18 iulie, merita toata atentia dupa negocierile esuate dintre UDMR si PSD la motiunea de cenzura care au tensionat intr-un mod fara precedent relatia majoritatii cu minoritatea. Seful statului cauta in mod evident reconectarea la comunitatea maghiara, intr-un moment delicat pentru ambele parti. Ce motive ar avea insa Iohannis sa mearga in Secuime, de ce acum si ce spera sa obtina de pe urma vizitei?.

Marturisiri despre discutiile dintre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea

Anumite lucruri ce au discutate in conversatiile pe care le-au avut Klaus Iohannis si Liviu Dragnea la Palatul Cotroceni au fost dezvaluite. Discutiile respective au avut loc inainte de a se instaura.

Cel mai bogat consilier al lui Klaus Iohannis are sase apartamente, din care unul in New York

Declaratiile de avere actualizate recent pe site-ul Administratiei Prezidentiale arata ce apartamente, terenuri sau depozite bancare au consilierii presedintelui Klaus Iohannis. Astfel, cel mai bogat consilier este.

Magistratii au amanat, pentru 18 iulie, decizia privind eliberarea conditionata a lui Dan Voiculescu. Avocatul lui sustine ca Voiculescu nu mai are niciun leu cu exceptia pensiei

Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat, pentru 18 iulie, decizia privind eliberarea conditionata a lui Dan Voiculescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )