Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea legii de organizare a Politiei

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea legii de organizare a Politiei

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea legii de organizare a Politiei, sustinand ca nu este intemeiat ca seful Politiei sa fie secretar de stat, iar numirea de catre premier a sefului IGPR duce la. continuă pe B1

Subiectele zilei: Cum a scapat fratele presedintelui din incendiul de pe petrolierul Unirea; DW: A spus presedintele Traian Basescu tot adevarul?; Franta continua prigoana impotriva romilor

Sfatul lui Iohannis pentru Traian Basescu: Daca as fi in situatia lui mi-as da demisia. Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la Timisoara, ca daca s-ar afla in situatia presedintelui Traian Basescu, referindu-se la. A fost Nadia Comaneci atent monitorizata de serviciile de spionaj? Cu aproape o luna inainte de revolutia din 1989, care a dus la caderea regimului lui Ceausescu, Nadia Comaneci a fugit din Romania impreuna cu mai multe.

Presedintele Traian Basescu acorda actritei Tamara Buciuceanu Botez distinctia Ordinul Steaua Romaniei

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul de decorare a Tamarei Buciuceanu-Botez cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, pentru remarcabilele interpretari artistice, dragostea,.

Basescu cere Senatului reexaminarea legii prin care seful Politiei Romane devine secretar de stat

Presedintele Traian Basescu i-a cerut, luni, sefului Senatului, Calin Popescu - Tariceanu, sa reexamineze Legea privind functionarea Politiei, prin care inspectorul sef al IGPR urma sa fie ridicat la rangul de secretar de stat. Seful statului arata ca aceasta numire nu se justifica si ca vor fi create disfunctii de natura ierarhica.

Traian Basescu trimite spre reexaminare legea care stabileste ca seful Politiei Romane are rang de secretar de stat si este numit de premier: Scopul este politizarea Politiei

Presedintele Traian Basescu a transmis, luni, Parlamentului o cerere de reexaminare a actului normativ care modifica legea privind organizarea si functionarea Politiei Romane stabilind ca inspectorul general al Politiei Romane are calitatea de secretar de stat, seful statului apreciind, in motivarea cererii, ca transformarea functiei de inspector general al Inspectoratului General al Politiei Romane I. ) de la nivelul exclusiv profesional pe care-l stabileste legislatia in domeniu intr-o functie politica nu se justifica.

Traian Basescu, o noua reactie de la Palatul Cotroceni, transmisa in direct pe adevarul.ro de la ora 17.30

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 17. 30, la Palatul Cotroceni. Este a doua iesire publica a presedintelui dupa declansarea scandalului Mircea Basescu - Bercea Mondial.

Traian Basescu: Nu am primit niciun ban sau bun de la sau in numele lui Sandu Anghel

Presedintele Traian Basescu afirma ca ca nu a primit niciun ban sau bun de la sau in numele lui Sandu Anghel, el precizand, de asemenea, ca a aflat din presa ca fratele sau, Mircea Basescu, a botezat o.

Traian Basescu: Nu am primit niciun ban si niciun bun de la sau in numele lui Sandu Anghel pentru vreo interventie de reducere a pedepsei sau pentru vreo gratiere

Presedintele Traian Basescu declara ca nu a primit bani sau bunuri de la sau in numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondialul, pentru o interventie de reducere a pedepsei sau pentru gratiere, potrivit unui comunicat al Presedintiei. Referindu-se la zvonurilor din presa potrivit carora Mircea Basescu ar spune, intr-una dintre inregistrari, ca i-a dat bani pentru a interveni in favoarea reducerii pedepsei lui Sandu Anghel, Traian Basescu a aratat ca nu crede ca fratele sau ar fi putut sa faca o astfel de afirmatie pentru ca nu este adevarat.

Traian Basescu reactioneaza:Nu am primit bani si bunuri de la Sandu Anghel

Presedintele Traian Basescu a raspuns, sambata seara, la cateva intrebari trimise de Realitatea TV. Seful statului a reiterat ca nu avea cunostinta de legaturile dintre fratele sau si interlopul Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial. Totodata, Traian Basescu spune ca nu a primit vreun ban de la familia Anghel pentru a interveni in justitie.

Traian Basescu reactioneaza: Nu am primit bani si bunuri de la Sandu Anghel

Presedintele Traian Basescu a raspuns, sambata seara, la cateva intrebari trimise de Realitatea TV. Seful statului a reiterat ca nu avea cunostinta de legaturile dintre fratele sau si interlopul Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial. Totodata, Traian Basescu spune ca nu a primit vreun ban de la familia Anghel pentru a interveni in justitie.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul femeii gratiate de Traian Basescu: Angela Lican s-a intors la copii

Adriana Stoicescu a prezentat, sambata, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, povestea Angelei Lican, femeia gratiata in aceasta luna de catre presedintele Traian Basescu. Dupa ce a executat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )