Libnet.ro
UNICEF

16:30

Presedintele Traian Basescu acorda actritei Tamara Buciuceanu Botez distinctia Ordinul Steaua Romaniei

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu acorda actritei Tamara Buciuceanu Botez distinctia Ordinul Steaua Romaniei

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul de decorare a Tamarei Buciuceanu-Botez cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, pentru remarcabilele interpretari artistice, dragostea,. continuă pe B1

Tamara Buciuceanu-Botez va fi decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei

La propunerea viceprim-ministrului Kelemen Hunor, ministrul Culturii, astazi, presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat decretul privind decorarea artistei Tamara Buciuceanu-Botez, figura emblematica a teatrului romanesc.

Subiectele zilei: Cum a scapat fratele presedintelui din incendiul de pe petrolierul Unirea; DW: A spus presedintele Traian Basescu tot adevarul?; Franta continua prigoana impotriva romilor

Sfatul lui Iohannis pentru Traian Basescu: Daca as fi in situatia lui mi-as da demisia. Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la Timisoara, ca daca s-ar afla in situatia presedintelui Traian Basescu, referindu-se la. A fost Nadia Comaneci atent monitorizata de serviciile de spionaj? Cu aproape o luna inainte de revolutia din 1989, care a dus la caderea regimului lui Ceausescu, Nadia Comaneci a fugit din Romania impreuna cu mai multe.

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea legii de organizare a Politiei

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea legii de organizare a Politiei, sustinand ca nu este intemeiat ca seful Politiei sa fie secretar de stat, iar numirea de catre premier a sefului IGPR duce la.

Traian Basescu: Nu am primit niciun ban si niciun bun de la sau in numele lui Sandu Anghel pentru vreo interventie de reducere a pedepsei sau pentru vreo gratiere

Presedintele Traian Basescu declara ca nu a primit bani sau bunuri de la sau in numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondialul, pentru o interventie de reducere a pedepsei sau pentru gratiere, potrivit unui comunicat al Presedintiei. Referindu-se la zvonurilor din presa potrivit carora Mircea Basescu ar spune, intr-una dintre inregistrari, ca i-a dat bani pentru a interveni in favoarea reducerii pedepsei lui Sandu Anghel, Traian Basescu a aratat ca nu crede ca fratele sau ar fi putut sa faca o astfel de afirmatie pentru ca nu este adevarat.

Traian Basescu, o noua reactie de la Palatul Cotroceni, transmisa in direct pe adevarul.ro de la ora 17.30

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 17. 30, la Palatul Cotroceni. Este a doua iesire publica a presedintelui dupa declansarea scandalului Mircea Basescu - Bercea Mondial.

Traian Basescu: Nu am primit niciun ban sau bun de la sau in numele lui Sandu Anghel

Presedintele Traian Basescu afirma ca ca nu a primit niciun ban sau bun de la sau in numele lui Sandu Anghel, el precizand, de asemenea, ca a aflat din presa ca fratele sau, Mircea Basescu, a botezat o.

Traian Basescu reactioneaza:Nu am primit bani si bunuri de la Sandu Anghel

Presedintele Traian Basescu a raspuns, sambata seara, la cateva intrebari trimise de Realitatea TV. Seful statului a reiterat ca nu avea cunostinta de legaturile dintre fratele sau si interlopul Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial. Totodata, Traian Basescu spune ca nu a primit vreun ban de la familia Anghel pentru a interveni in justitie.

Traian Basescu reactioneaza: Nu am primit bani si bunuri de la Sandu Anghel

Presedintele Traian Basescu a raspuns, sambata seara, la cateva intrebari trimise de Realitatea TV. Seful statului a reiterat ca nu avea cunostinta de legaturile dintre fratele sau si interlopul Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial. Totodata, Traian Basescu spune ca nu a primit vreun ban de la familia Anghel pentru a interveni in justitie.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul femeii gratiate de Traian Basescu: Angela Lican s-a intors la copii

Adriana Stoicescu a prezentat, sambata, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, povestea Angelei Lican, femeia gratiata in aceasta luna de catre presedintele Traian Basescu. Dupa ce a executat.

Predoiu: Ar fi o eroare ca Traian Basescu sa demisioneze

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, candidatul oficial al PDL la Presedintie, spune ca presedintele Traian Basescu ar face o greseala daca ar demisiona in urma scandalului izbucnit intre fratele sau si Mircea Basescu.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )