Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 16.30

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 16.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 16. 30, urmand ca de la ora 18. 00 sa-l primeasca la Cotroceni pe premierul Ungariei, Viktor Orban. continuă pe Adevărul

VIDEO Basescu a cerut urmarirea penala pentru ministrii Microsoft: Dosarul nu provine de la Bittner

Presedintele Traian Basescu a transmis, in cadrul unei declaratii de presa, ca a cerut ministrului Justitiei inceperea urmaririi penale pentru cinci fosti ministri vizati in dosarul Microsoft. Este vorba de Adriana Ticau, de Gabriel Sandu, de Alexandru Atanasiu, de Mihai Nicolae Tanasescu si de Daniel Funeriu.

VIDEO Traian Basescu: Victoria Nuland a vorbit si despre Romania / Ma ingrijoreaza respingerea de catre clasa politica a semnalului extrem de puternic / Nimeni nu o sa riste viata militarilor lui cand tu sacrifici investitii si securitate nationala pentr

Presedintele Traian Basescu a afirmat vineri ca declaratia Victoriei Nuland, subsecretar de stat american pentru Afaceri Euroasiatice, viza si Romania si a lansat un avertisment mai putin obisnuit, afirmand ca nimeni nu trebuie sa se astepte la aplicarea punctului 5 al Tratatului NATO intr-o tara care sacrifica investitiile si securitatea nationala pentru voturi, aluzie la rectificarea bugetara a alocat fonduri mici Apararii. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

VIDEO Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, urmand ca de la ora 18. 00 sa-l primeasca la Cotroceni pe premierul Ungariei, Viktor Orban.

Presedintele Traian Basescu a gratiat o femeie care are sapte copii minori si care sufera de afectiuni psihice

Presedintele Traian Basescu a gratiat, miercuri, o femeie condamnate la 3 ani de inchisoare dupa ce a furat un telefon dintr-o locuinta. Decizia sefului statului are la baza motive umanitare, intrucat femeia este mama a sapte copii minori si sufera de afectiuni psihice.

Presedintele Traian Basescu a gratiat o femeie care sufera de afectiuni psihice si are sapte copii minori

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, un decret de gratiere pentru o femeie acuzata de furt din locuinte, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul.

16:30 Declaratii de presa Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 16. 30, la Palatul Cotroceni.

UPDATE Traian Basescu il primeste vineri la Cotroceni pe Viktor Orban/ Basescu: E o intalnire cu caracter privat, in care sa discutam despre riscurile privind buna relatie romano-maghiara

Presedintele Traian Basescu il va primi vineri, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. UPDATE: Presedintele Basescu a declarat ulterior, intr-o declaratie de presa la Cotroceni, ca intalnirea cu premierul ungar Viktor Orban nu este una oficiala, ci are caracter privat, el dorind sa discute cu oficialul din tara vecina, printre altele, despre modul in care unii politicieni maghiari abordeaza probleme ce tin de Constitutia Romaniei.

Traian Basescu da aviz pentru urmarirea penala a 5 fosti ministri. Acuzele lui Nuland vizeaza si Romania

Presedintele Traian Basescu face declaratii, vineri dupa-amiaza, de la Palatul Cotroceni. Urmariti pe www. antena3. ro principalele declaratii ale sefului statului:- intalnirea de diseara cu Viktor Orban nu este of.

Vezi integral conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care vorbeste despre dosarul Microsoft (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut, vineri, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, unde e tratat mai multe subiecte, printre care si dosarul Microsoft. Seful statului a precizat ca a aprobat.

Traian Basescu: Remarca lui Nuland include si Romania. Nu este un atac politic, ci o realitate

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca remarca Victoriei Nuland vizeaza inclusiv Romania, mentionand ca il ingrijoreaza respingerea de catre clasa politica a semnalului extrem de puternic legat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )