Libnet.ro
UNICEF

21:15

MAE, mesaj de ultima ora dupa prabusirea avionului ucrainean in Iran

Antena3 Antena3,
MAE, mesaj de ultima ora dupa prabusirea avionului ucrainean in Iran

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmisun mesaj de condoleante pentru familiile victimelor care au murit in urma prabusirii unui avion ucrainean ce a decolat de pe principalul aeroport international din Iran. continuă pe Antena3

Presedintele Ucrainei, prima reactie dupa prabusirea avionului din Teheran. Ce a confirmat acum

Presedintele Ucrainei a avut o prima reactie, dupa ce un avion cu pasageri din sapte tari s-a prabusit in Teheran, capitala Iranului. La bordul aeronavei care s-a izbit violent la sol se aflau 176 de persoane, care au decedat. Momentul socant s-a produs la scurt timp dupa ce avionul decolase, de pe aeroportul Imam Khomeini, .

Presedintele Ucrainei, primele declaratii dupa prabusirea avionului din Iran: Stiri oribile din Orientul Mijlociu

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, si-a exprimat miercuri profunda ingrijorare dupa prabusirea unui avion ucrainean de pasageri langa Teheran, transmite DPA.

Decizie ciudata a Ambasadei Ucrainei in Iran, dupa prabusirea avionului

Ambasada Ucrainei in Iran a renuntat la o mentiune initiala conform careia accidentul avionului Boeing-737 al companiei Ukraine International Airlines prabusit langa Teheran a fost provocat de o problema la motorul aeronavei, transmite Reuters.

Decizie de ultima ora dupa accidentul lui Chitoiu. Dosarul a fost mutat

Fostul ministru Daniel Chitoiu nu a fost audiat nici pana acum, la aproape doua saptamani de la accidentul in care a fost implicat, accident soldat cu moartea a doua persoane.

Ipoteza noua in cazul avionului ucrainean prabusit la Teheran: Ar fi fost doborat de o racheta iraniana

Apare o ipoteza noua in cazul avionului ucrainean prabusit la Teheran.

Gheorghe Dinca, solicitare de ultima ora fata de procurori. Ar putea schimba total ancheta

Misterul in cazul Caracal se adanceste si mai mult, dupa ce Gheorghe Dinca le-a cerut procurorilor sa fie reaudiat, cu doar cateva zile inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. in cadrul audierilor care au avut loc pana in prezent, Dinca a recunoscut ca le-a ucis in mod intentionat pe Luiza Melencu si Alexandra .

Decizie de ultima ora luata de autoritatile de la Bagdad. Ce se intampla cu soldatii NATO din Irak

Autoritatile de la Bagdad au luat o decizie de ultima ora privind soldatii NATO din Irak. Parlamentul irakian a luat hotararea intr-o sedinta la care a participat si premierul Adel Abdul Mahdi. Decizia de ultima ora luata de autoritatile de la Bagdag privind soldatii NATO din Irak Parlamentul irakian a votat, duminica, intr-o sedinta la .

Ultimele momente ale avionului ucrainean prabusit in Iran. A luat foc! Dumnezeule, ajuta-ne!. Ce se observa inainte de impactul cu solul

Un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines, avand la bord cel putin 170 de pasageri, s-a prabusit miercuri la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran.

INCENDIUL DEVASTATOR in Bihor! Pompierii au intervenit de urgenta pentru a-i salva viata! Detalii de ULTIMA ORA

Un oradean in varsta de 70 de ani a fost salvat de pompieri dupa ce locuinta sa a fost cuprinsa de flacari, in noaptea de duminica spre luni. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Crisana, Camelia.

Cine este barbatul gasit mort in fata unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Precizari de ultima ora ale politistilor

Un barbat in varsta de 35 de ani a fost gasit fara suflare in fata blocului in care locuia, in Sectorul 2 al Capitalei, dupa ce ar fi cazut de la etajul 8 al imobilului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )